52
Hrvatska škrinja blaga predstavljena kroz sjaj blaga skrivenog u netaknutoj prirodi i u stvaralaštvu vrijednih ruku tradicije, ali i Vas samih. Vizija upoznavanja ljepote postojanja kroz stvaranje prekrasnih uspomena i oslobađanja sresa modernog života. Tako se u organic.hr škrinji s blagom skrivaju gastronomski užitci nastali harmonijom čovjeka i prirode… ljepota upoznavanja vlastitog bića i oslobađanje energije zajedništva kroz razne radionice… istraživanje same esencije energije života!!!

Cilj je ispričati priču o manufakturi dobrog osjećanja. Kako to postići? Organic.hr  održivim resortom na jednom od hrvatskih bisera… Premudi! Kućice na drveću, građene rukama vrijednih stolara, pričale bi poglavlje o hrvatskoj mitologiji i likovima prenošenim usmenom predajom naših starih… Svaki taj lik bio bi domaćin svakog onog znatiželjnika koji bi dolazio na Premudu u potrazi za… samim sobom!!

Pomozite otvoriti ovu škrinju skrivanu stoljećima? Kako? Jednostavnim klikom na https://www.indiegogo.com/projects/help-us-build-a-organic-eco-resort-in-premuda/x/8706921 podjelom istog s vašim prijateljima. I tko zna, možda među novčićima pronađete i svoje blago… te uveličate ovaj projekt svojim skromnim doprinosom.

52
Prethodna objavaObrasci negativnog razmišljanja i kako ih nadići
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop za 11.11.2014
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.