Orgoniti su uređaji koji prikupljaju negativnu orgonsku energiju i pretvaraju je u pozitivnu.

Kreativni proces usvaja specijalnu orgonsku tehnologiju matrice, ekstrapolirane iz istraživačkog rada Wilhelma Reicha, prvi put demonstriranu 1930-ih i 1940-ih godina.

Prema Dr. Reichu orgon je (poznat i kao prana, ki, chi, eter, životna energija, esencija kreacije) sveprožimajuća kreativna sila u prirodi, nevidljiva energija koja ispunjava cijeli svemir, kreira materiju i život.

Vjeruje se da nesmetan i dovoljan protok ove energije unutar i van našeg tijela omogućuje dobro zdravlje i vitalnost dok nedostatak ili disbalans pozitivne energije kreira bolest i depresiju.

Orgonska Narukvica – Pamćenje/Učenje/Studiranje je mali orgonski uređaj, načinjen pažljivim kombiniranjem određenih volumena visokokvalitetnih organskih i anorganskih materijala matrice.
Orgonski uređaji ili orgoniti konstantno zrače zdravi orgon i automatski pretvaraju štetno zračenje (koje emitiraju elektronički uređaji i vanjski štetni utjecaji) u pozitivno i neutralno okruženje. Ovo se događa pasivno, stoga uređaji ne trebaju napajanje ni održavanje.

Ugrađeni kristali ne trebaju čišćenje (za razliku od standardnih kristala), pošto uređaj ne nakuplja negativnu energiju!

Orgonit vas štiti od elektro-smoga u vašoj okolici, kao i od negativne energije ljudi i predmeta koji vas okružuju. Poboljšava kvalitetu spavanja, pomaže pri uravnoteženju emocija i na taj način čuva vaš organizam od štetnih posljedica stresa.

Čisti i energizira vaš životni prostor i organizam, te na taj način ubrzava proces ozdravljenja. Nošenjem osobnog orgon generatora (kao prsten ili privjesak) podižemo razinu svih naših energija u svakodnevnici i tijekom spavanja.

miniOrgonska Narukvica – Pamćenje/Učenje

Unikatna orgonska narukvica stvorena je u svrhu energetske podrške učenju/pamćenju. Izrađena je od epoksi smole, poludragog kamenja, komadića mjedi i organskih biljaka za poboljšanje pamćenja (u tu svrhu trebalo bi je konstantno nositi na lijevoj ruci).

Djelovanje specifičnog orgonskog matrixa postepeno i sigurno poboljšava pamćenje.

Nakon nekoliko mjeseci nošenja primijetiti ćete razliku u pamćenju gradiva, a nakon godinu – dvije nošenja shvatit ćete da je ne želite nikad više skinuti sa ruke!

Narukvica je stvarana je uz jaku energetsku zaštitu ekstra pozitivne meditacije i programirana energijom najviše univerzalne ljubavi za krajnju dobrobit svojeg vlasnika/vlasnice. Podobna je za studente, učenike, ljude svih dobi, profesija i profila koji žele poboljšati kvalitetu i brzinu svog pamćenja.

Vaša narukvica stiže u roku od par dana, lijepo zapakirana i spremna za korištenje/darivanje.

Prethodna objavaVečeras je magična noć kiše meteora: Imate “pravo” na čak 200 želja – ovako ih zaželite!
Slijedeća objavaOtpuštanje u odnosima je ljepota: Kako željeti potpunu sreću bivšem partneru?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.