Savršena prilika da poklonite prekrasan komad jedinstvenog nakita svojoj dragoj za rođendan,  godišnjicu braka ili nadolazeći Božić!

Orgonska Ogrlica Goddess – jedinstveni unikatni medaljon je mali orgonski uređaj koji prikuplja negativnu orgonsku energiju i pretvara je u pozitivnu.

Načinjena je pažljivim kombiniranjem određenih volumena visokokvalitetnih organskih i anorganskih materijala matrice.

Orgonski uređaji ili orgoniti konstantno zrače zdravi orgon i automatski pretvaraju štetno zračenje (koje emitiraju elektronički uređaji i vanjski štetni utjecaji) u pozitivno i neutralno okruženje.

Ovo se događa pasivno, stoga uređaji ne trebaju napajanje ni održavanje. Nesmetan protok energije unutar i van našeg tijela omogućuje dobro zdravlje i vitalnost dok nedostatak ili disbalans pozitivne energije kreira bolest i depresiju.

atma.hr – 52
Nošenjem ovog osobnog orgon generatora podižemo razinu svih naših energija u svakodnevnici i tijekom spavanja.

Unikatni romantični orgonski medaljon u obliku srca, izrađen je s ljubavlju i velikom pažnjom uz jaku energetsku zaštitu pozitivne meditacije. Programiran je energijom najviše univerzalne ljubavi, za krajnju dobrobit svoje vlasnice.

U procesu njegova stvaranja ugrađene su drevne mantre za pročišćavanje suptilnih eteričnih elemenata – snagom zvuka i namjere – ispunjavajući tako nakit pozitivnom zaštitnom energijom.

Na taj način ovaj medaljon pruža sve glavne i sporedne dobrobiti korisniku, što se može osjetiti u auri tokom korištenja.

Vaš medaljon stiže u roku od 3-4 dana, lijepo zapakiran i spreman za nošenje/darivanje.

fjjf

Orgonska Ogrlica GODDESS – Jedinstven Unikatni Medaljon

Mjedeni lanac seže do solarnog pleksusa, a njegova dužina može se prilagoditi Vašim potrebama.

 Boje: mjedeno zlatna i mjedeno patinirana nijansa lanca

Dimenzije: 5.3 x 5 cm (+1 cm debljina)

Cijena: 1499 kn

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here