Orgonske Naušnice – Ametist/Srebro su mali orgonski uređaji koji prikupljaju negativnu orgonsku energiju i pretvaraju je u pozitivnu.

Načinjene su pažljivim kombiniranjem određenih volumena visokokvalitetnih organskih i anorganskih materijala matrice. Orgonski uređaji ili orgoniti konstantno zrače zdravi orgon i automatski pretvaraju štetno zračenje (koje emitiraju elektronički uređaji i vanjski štetni utjecaji) u pozitivno i neutralno okruženje.

Ovo se događa pasivno, stoga uređaji ne trebaju napajanje ni održavanje. Nesmetan protok energije unutar i van našeg tijela omogućuje dobro zdravlje i vitalnost dok nedostatak ili disbalans pozitivne energije kreira bolest i depresiju.

Nošenjem osobnog orgon generatora podižemo razinu svih naših energija u svakodnevnici i tijekom spavanja.

Unikatne orgonske naušnice okruglog oblika, izrađene su od epoksi smole, poludragog kamenja (ametista, gorskog kristala i bijelog kvarca) i komadića mjedi uz jaku energetsku zaštitu ekstra pozitivne meditacije i programirane energijom najviše univerzalne ljubavi za krajnju dobrobit svoje vlasnice.

U procesu njihova stvaranja ugrađene su drevne mantre za pročišćavanje suptilnih eteričnih elemenata – snagom zvuka i namjere – ispunjavajući tako nakit pozitivnom zaštitnom energijom. Na taj način ove naušnice pružaju sve glavne i sporedne dobrobiti svojoj vlasnici, što se može osjetiti u auri kada se nose.

Naušnice su povezane elegantnim srebrnim kukicama za uši (sterling (925) srebro).
Ametist je dobro poznat po tome što štiti svjesnost svog vlasnika od utjecaja okoline. Ametist je i prirodni sedativ, blokira geopatogena zračenja i negativne energije okruženja. Njegov mir razvija viša stanja svijesti i meditaciju. Ametist ima snažne iscjeliteljske i pročišćavajuće moći, te motivira duhovnu svjesnost.

Vjeruje se da pomaže u komunikaciji s anđelima i razvija telepatiju. Poboljšava prihvaćanje novih ideja i povezuje uzrok s posljedicom. Ovaj kamen olakšava proces donošenja odluka, uvodeći zdrav razum i duhovne uvide i sprovodeći odluke i uvide u djelo. Mentalno, smiruje i objedinjuje, pomaže prijenos nervnih signala kroz mozak.

Pomaže kada je previše aktivan um uzrok nesanice, štiti i od kroničnih noćnih mora. Popravlja memoriju i pojačava motivaciju, čineći vas sposobnijima da postavite realistične ciljeve. Dovodi u ravnotežu naše uspone i padove, potpomažući emotivno fokusiranje. Otpušta ljutnju, bijes i anksioznost.

Smanjuje tugu i bol, pomaže prihvaćanje gubitka. Čisti auru i transformira negativnu energiju, stimulira krunsku i grlenu čakru.

miniOrgonske Naušnice – Ametist/Srebro

Dimenzije:

2.5 cm (promjer kruga)

5.5 cm (dužina cijelih naušnica)

Vaše naušnice stižu u roku od par dana, lijepo zapakirane i spremne za korištenje/darivanje.

Cijena: 169 kn

Prethodna objavaEdukacija NLP Practitioner
Slijedeća objava7 načina kako se odmah svidjeti osobama koje upoznajete – 7 sekundi je dovoljno!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.