Orgonske Naušnice – Božanska Ljubav (Sedef/Srebro) su mali orgonski uređaji koji prikupljaju negativnu orgonsku energiju i pretvaraju je u pozitivnu.

Načinjene su pažljivim kombiniranjem određenih volumena visokokvalitetnih organskih i anorganskih materijala matrice. Orgonski uređaji ili orgoniti konstantno zrače zdravi orgon i automatski pretvaraju štetno zračenje (koje emitiraju elektronički uređaji i vanjski štetni utjecaji) u pozitivno i neutralno okruženje. Ovo se događa pasivno, stoga uređaji ne trebaju napajanje ni održavanje.

Nesmetan protok energije unutar i van našeg tijela omogućuje dobro zdravlje i vitalnost dok nedostatak ili disbalans pozitivne energije kreira bolest i depresiju. Nošenjem osobnog orgon generatora podižemo razinu svih naših energija u svakodnevnici i tijekom spavanja.

Unikatne okrugle orgonske naušnice izrađene su od epoksi smole, gorskog kristala, sedefa (Majka Bisera), anđeoskog kamena i zlatne mjedi. Stvorene su uz jaku energetsku zaštitu ekstra pozitivne meditacije i programirane energijom najviše univerzalne ljubavi za krajnju dobrobit svoje vlasnice.

52
U procesu njihova stvaranja ugrađene su drevne mantre za pročišćavanje suptilnih eteričnih elemenata – snagom zvuka i namjere – ispunjavajući tako nakit pozitivnom zaštitnom energijom. Na taj način ove naušnice pružaju sve glavne i sporedne dobrobiti, što se može osjetiti u auri kada ih nosite.

Naušnice su povezane elegantnim srebrnim kukicama za uši (sterling (925) srebro). Svojim bisernim nijansama, koje se prelijevaju na prirodnom danjem svjetlu i suncu u kombinaciji sa zlatnom mjedi, ulijevaju veselje i radost u auru svoje vlasnice. Sedef je Majka Bisera i od davnina simbolizira svetost i božansko porijeklo.

Također nosi i simboliku bisera.  Privlači obilje, jača intuiciju i imaginaciju. Štiti od negativne energije i preobražava ju u pozitivnu. Njegova tradicionalna upotreba je u pročišćavanju prostorija gdje se nalazi. U kristaloterapiji poznato je da sedef pomaže kod visokog krvnog tlaka,  vrtoglavice, poboljšava vid, te iscjeljuje rane.

miniOrgonske Naušnice – Božanska Ljubav (Sedef/Srebro)

Dimenzije:

2.5cm (promjer kruga) – 5.5cm (dužina cijelih naušnica)

Vaše naušnice stižu u roku od par dana, lijepo zapakirane i spremne za korištenje/darivanje.

Cijena: 222 kn

Prethodna objavaRavnoteža tijela, uma i duše
Slijedeća objavaOvaj znak će tijekom ožujka imati najviše sreće u ljubavi – usprkos retrogradnoj Veneri!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.