Ovi komadi nakita su mali orgonski generatori, načinjeni pažljivim kombiniranjem određenih volumena visokokvalitetnih organskih i anorganskih materijala matrice.

Kreativni proces usvaja specijalnu orgonsku tehnologiju matrice, ekstrapolirane iz istraživačkog rada Wilhelma Reicha, prvi put demonstriranu 1930-ih i 1940-ih godina.

Prema Dr. Reichu orgon je (poznat i kao prana, ki, chi, eter, životna energija, esencija kreacije) sveprožimajuća kreativna sila u prirodi, nevidljiva energija koja ispunjava cijeli svemir, kreira materiju i život.

Vjeruje se da nesmetan i dovoljan protok ove energije unutar i van našeg tijela omogućuje dobro zdravlje i vitalnost dok nedostatak ili disbalans pozitivne energije kreira bolest i depresiju.

Orgonit je sintetička supstanca čiji individualni sastojci u zajedničkoj mješavini imaju alkemijsko djelovanje.

atma.hr – 52
Orgonske Naušnice – Komunikacija (Plavi Kvarc/Srebro)

Unikatne okrugle orgonske naušnice izrađene su od epoksi smole, gorskog kristala, plavog i bijelog kvarca, zlatne mjedi i sterling srebra, izrađene su uz zaštitu moćnih mantri i meditacije za dobrobit svoje vlasnice, što se osjeti u njihovom svakodnevnom korištenju.

Plavi kvarc je mineral koji povećava organizacijske sposobnosti, jača samodisciplinu i redovitost. Uravnotežuje grleni energetski centar (višuda čakru) i povezuje sa ostalim energetskim centrima. Uvelike olakšava komunikaciju.

Male orgonske naušnice povezane su sa elegantnim kukicama za uši izrađenim od sterling (925) srebra.

Vaše naušnice stižu u roku par dana, lijepo zapakirane i spremne za korištenje/darivanje.

Dimenzije:

  • promjer kruga – 2.5cm
  • dužina cijelih naušnica – 5.5cm

minikNaručite:

Atma webshop – Orgonske Naušnice – Komunikacija (Plavi Kvarc/Srebro)

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here