Orgonske Naušnice – Ljubav/Harmonija su mali orgonski uređaji koji prikupljaju negativnu orgonsku energiju i pretvaraju je u pozitivnu.

Načinjene su pažljivim kombiniranjem određenih volumena visokokvalitetnih organskih i anorganskih materijala matrice. Orgonski uređaji ili orgoniti konstantno zrače zdravi orgon i automatski pretvaraju štetno zračenje (koje emitiraju elektronički uređaji i vanjski štetni utjecaji) u pozitivno i neutralno okruženje.

Ovo se događa pasivno, stoga uređaji ne trebaju napajanje ni održavanje. Nesmetan protok energije unutar i van našeg tijela omogućuje dobro zdravlje i vitalnost dok nedostatak ili disbalans pozitivne energije kreira bolest i depresiju.

Nošenjem osobnog orgon generatora podižemo razinu svih naših energija u svakodnevnici i tijekom spavanja.

Unikatne orgonske naušnice napravljene su od sirovog dragog kamena smaragda, gorskog kristala, epoksi smole, 22kt zlatnih listića, komadića mjedi, stvarane uz jaku energetsku zaštitu meditacije (energije najviše univerzalne ljubavi) za krajnju dobrobit svoje vlasnice.
U procesu njihova stvaranja ugrađene su drevne mantre za pročišćavanje suptilnih eteričnih elemenata – snagom zvuka i namjere – ispunjavajući tako nakit pozitivnom zaštitnom energijom. Na taj način ove naušnice pružaju sve glavne i sporedne dobrobiti korisniku, što se može osjetiti u auri kada ih nosite.  Elegantne kukice za uši izrađene su od sterling srebra.

Smaragd je poznat kao iscjeljujući dragi kamen sa snagom obnavljanja. On  govori Istinu i traži ljubav svom nosiocu. To je inspirativna potraga za pravdom, smislom, harmonijom i samilošću. Kao “uspješan kamen ljubavi” on također otvara i iscjeljuje srčanu čakru.

Ovaj kamen donosi fizičku, emotivnu i mentalnu ravnotežu. Otklanja negativnost i donosi pozitivne utjecaje.  Smaragd je kamen obnove i oporavka i može iscijeliti negativne emocije.

Daje mentalnu jasnoću, jača pamćenje, potiče pronicljivost i istinu. Smaragd je izuzetno koristan za uzajamno razumijevanje unutar grupe ljudi, pospješuje suradnju. Utječe na sinuse, pluća, srce, kičmu i mišiće, smiruje oči.

miniOrgonske Naušnice – Ljubav/Harmonija (Smaragd/Srebro)

 Promjer kruga – 2.5 cm

 Dužina cijelih naušnica – 5.5 cm

Vaše naušnice stižu u roku od 7-15 dana lijepo zapakirane i spremne za nošenje/darivanje.

Cijena: 410 kn

Prethodna objavaKako postaviti granice sebi i drugima
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 04.09.2016.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.