Orgonske Naušnice – Organizacija/Samodisciplina su mali orgonski uređaji koji prikupljaju negativnu orgonsku energiju i pretvaraju je u pozitivnu.

Načinjene su pažljivim kombiniranjem određenih volumena visokokvalitetnih organskih i anorganskih materijala matrice. Orgonski uređaji ili orgoniti konstantno zrače zdravi orgon i automatski pretvaraju štetno zračenje (koje emitiraju elektronički uređaji i vanjski štetni utjecaji) u pozitivno i neutralno okruženje.

Ovo se događa pasivno, stoga uređaji ne trebaju napajanje ni održavanje. Nesmetan protok energije unutar i van našeg tijela omogućuje dobro zdravlje i vitalnost dok nedostatak ili disbalans pozitivne energije kreira bolest i depresiju.

Nošenjem osobnog orgon generatora podižemo razinu svih naših energija u svakodnevnici i tijekom spavanja.
Unikatne okrugle orgonske naušnice izrađene su od epoksi smole, gorskog kristala, plavog i bijelog kvarca, zlatne mjedi i sterling srebra, uz jaku energetsku zaštitu ekstra pozitivne meditacije i programirane energijom najviše univerzalne ljubavi za krajnju dobrobit svoje vlasnice.

U procesu njihova stvaranja ugrađene su drevne mantre za pročišćavanje suptilnih eteričnih elemenata – snagom zvuka i namjere – ispunjavajući tako nakit pozitivnom zaštitnom energijom. Na taj način ove naušnice pružaju sve glavne i sporedne dobrobiti korisnici, što se može osjetiti u auri tokom njihovog nošenja.

Lijepe orgonske naušnice povezane su sa elegantnim kukicama za uši izrađenim od sterling (925) srebra.

Plavi kvarc je mineral koji povećava organizacijske sposobnosti, jača samodisciplinu i redovitost. Uravnotežuje grleni energetski centar (višuda čakru) i povezuje s ostalim energetskim centrima. Uvelike olakšava komunikaciju.

miniOrgonske Naušnice – Organizacija/Samodisciplina

(Plavi Kvarc/Srebro)

Dimenzije:

 Promjer kruga – 2.5cm

 Dužina cijelih naušnica – 5.5cm

Cijena: 169 kn

Prethodna objavaTajne zanata: Trikovi koji će vam prilično olakšati svakodnevni život
Slijedeća objavaKako razlikovati prave znakove Svemira od lažnih: Čuvajte se “podudarnosti” koje vas učvršćuju u pogrešnoj odluci
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.