Ovi komadi nakita su mali orgonski generatori, načinjeni pažljivim kombiniranjem određenih volumena visokokvalitetnih organskih i anorganskih materijala matrice.

Kreativni proces usvaja specijalnu orgonsku tehnologiju matrice, ekstrapolirane iz istraživačkog rada Wilhelma Reicha, prvi put demonstriranu 1930-ih i 1940-ih godina.

Prema Dr. Reichu orgon je (poznat i kao prana, ki, chi, eter, životna energija, esencija kreacije) sveprožimajuća kreativna sila u prirodi, nevidljiva energija koja ispunjava cijeli svemir, kreira materiju i život.

Vjeruje se da nesmetan i dovoljan protok ove energije unutar i van našeg tijela omogućuje dobro zdravlje i vitalnost dok nedostatak ili disbalans pozitivne energije kreira bolest i depresiju.

Orgonit je sintetička supstanca čiji individualni sastojci u zajedničkoj mješavini imaju alkemijsko djelovanje.
Orgonske Naušnice – Psihička Zaštita

Unikatne orgonske naušnice – Psihička Zaštita izrađene su od epoksi smole, poludragog kamenja (crnog turmalina, gorskog kristala, anđeoskog kamena), komadića zlatne mjedi i 925 sterling srebra (kukice za uši) uz jaku energetsku zaštitu svetih mantri/meditacije i programirane su energijom najviše univerzalne ljubavi za krajnju dobrobit svoje vlasnice.

Crni turmalin poznat je kao pročišćavajući kamen koji odbija i transformira negativnu energiju. Uklanja negativnost koja dolazi od osobe ili okoline i na taj način vas štiti. Upotrebljava se kao sredstvo za čišćenje aure i podiže razinu svjesnosti.

Često se upotrebljava  i kao obrana od crne magije, jer se vjeruje da negativne misli i djelovanja vraća pošiljatelju. Koristi se i protiv štetnih tehničkih zračenja TV-a, monitora, mobitela.

crni-turmalin-miniOrgonske Naušnice Psihička Zaštita

Promjer kruga: 2.5 cm

Dužina cijelih naušnica: 5.5 cm

Cijena: 169 kn

Vaše naušnice stižu u roku od par dana, lijepo zapakirane i spremne za korištenje/darivanje.

Prethodna objavaOvih 7 osobina su ženama najprivlačnije kod muškarca: Sedmu skrivaju!
Slijedeća objavaČetiri principa emocionalne kontrole
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.