atma.hr – 52
Orgonske naušnice s karneolom su mali orgonski uređaji koji prikupljaju negativnu orgonsku energiju i pretvaraju je u pozitivnu.

Načinjene su pažljivim kombiniranjem određenih volumena visokokvalitetnih organskih i anorganskih materijala matrice. Orgonski uređaji ili orgoniti konstantno zrače zdravi orgon i automatski pretvaraju štetno zračenje (koje emitiraju elektronički uređaji i vanjski štetni utjecaji) u pozitivno i neutralno okruženje.

Ovo se događa pasivno, stoga uređaji ne trebaju napajanje ni održavanje. Nesmetan protok energije unutar i van našeg tijela omogućuje dobro zdravlje i vitalnost dok nedostatak ili disbalans pozitivne energije kreira bolest i depresiju.

Unikatne dizajnerske orgonske naušnice s karneolom načinjene su od epoksi smole, karneola, gorskog kristala, 22kt zlatnih listića i zlaćanih komadića mjedi. Stvarane su uz zaštitu ekstra pozitivne meditacije i programirane energijom najviše univerzalne ljubavi za krajnju dobrobit svoje vlasnice.

U procesu njihova stvaranja ugrađene su drevne mantre za pročišćavanje suptilnih eteričnih elemenata – snagom zvuka i namjere – ispunjavajući tako nakit pozitivnom zaštitnom energijom.

Na taj način ove naušnice pružaju sve glavne i sporedne dobrobiti, što se može osjetiti u auri tijekom njihovog nošenja. Povezane elegantne kukice za uši izrađene su od zlaćane mjedi ili po želji od 925 sterling srebra.

Karneol potiče kreativnost, hrabrost, mentalno i fizičko zdravlje. Jača volju i budi radost.

Orgonske Naušnice s Karneolom

Unikatne dizajnerske orgonske naušnice s karneolom izrađene su od epoksi smole, karneola, gorskog kristala, 22kt zlatnih listića i zlaćanih komadića mjedi.

Cijena: 330 kn

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here