Orgonske naušnice s ružičastim koraljem su mali orgonski uređaji koji prikupljaju negativnu orgonsku energiju i pretvaraju je u pozitivnu. Štite auru od svih vrsta zračenja.

atma.hr – 61
Orgonske naušnice s ružičastim koraljem načinjene su pažljivim kombiniranjem određenih volumena visokokvalitetnih organskih i anorganskih materijala matrice. Orgonski uređaji ili orgoniti konstantno zrače zdravi orgon i automatski pretvaraju štetno zračenje (koje emitiraju elektronički uređaji i vanjski štetni utjecaji) u pozitivno i neutralno okruženje.

Ovo se događa pasivno, stoga uređaji ne trebaju napajanje ni održavanje. Nesmetan protok energije unutar i van našeg tijela omogućuje dobro zdravlje i vitalnost dok nedostatak ili disbalans pozitivne energije kreira bolest i depresiju.

Nježne unikatne orgonske naušnice s uzgajanim ružičastim koraljem (ne iz), jedinstvenog geometrijskog oblika zbog originalnog dizajna, izrađene od najkvalitetnije vrste potpuno netoksične epoksi smole, poludragog kamenja, komadića mjedi i 22kt zlatnih listića, koji su u međusobnoj interakciji stvorili jaku podlogu za ekstrapozitivnu meditaciju i programiranje energijom najviše univerzalne ljubavi za krajnju dobrobit svojeg vlasnika/vlasnice u svim aspektima života. Štiti auru od svih vrsta zračenja.

atma.hr – 61
U procesu njihova stvaranja ugrađene su drevne mantre za pročišćavanje suptilnih eteričnih elemenata – snagom zvuka i namjere – ispunjavajući tako nakit pozitivnom zaštitnom energijom.

Na taj način ove naušnice pružaju sve glavne i sporedne dobrobiti, što se može osjetiti u auri tijekom njihovog nošenja.

Jedinstvene orgonske naušnice s ružičastim koraljem

mini 1Unikatne orgonske naušnice s uzgajanim ružičastim koraljem, jedinstvenog geometrijskog oblika zbog originalnog dizajna, izrađene od najkvalitetnije vrste potpuno netoksične epoksi smole, poludragog kamenja, komadića mjedi i 22kt zlatnih listića, koji su u međusobnoj interakciji stvorili jaku podlogu za ekstrapozitivnu meditaciju i programiranje energijom najviše univerzalne ljubavi za krajnju dobrobit svojeg vlasnika/vlasnice u svim aspektima života. Štite auru od svih vrsta zračenja.

Širina orgona: gore 1.1, dolje 2,2 cm/Visina orgona: 5 cm/Visina cijele naušnice zajedno sa kukicom: 8.5 cm

Debljina: 6mm

Cijena: 450 kn – Kupi ovdje