Orgonske Naušnice – Snaga/Ravnoteža (Krizokola/Srebro) su mali orgonski uređaji koji prikupljaju negativnu orgonsku energiju i pretvaraju je u pozitivnu.

Načinjene su pažljivim kombiniranjem određenih volumena visokokvalitetnih organskih i anorganskih materijala matrice. Orgonski uređaji ili orgoniti konstantno zrače zdravi orgon i automatski pretvaraju štetno zračenje (koje emitiraju elektronički uređaji i vanjski štetni utjecaji) u pozitivno i neutralno okruženje.

Ovo se događa pasivno, stoga uređaji ne trebaju napajanje ni održavanje. Nesmetan protok energije unutar i van našeg tijela omogućuje dobro zdravlje i vitalnost dok nedostatak ili disbalans pozitivne energije kreira bolest i depresiju.

Nošenjem osobnog orgon generatora podižemo razinu svih naših energija u svakodnevnici i tijekom spavanja.

Unikatne orgonske naušnice okruglog oblika, izrađene su od epoksi smole, gorskog kristala, krizokole, zlatne mjedi i sterling srebra uz jaku energetsku zaštitu ekstra pozitivne meditacije i programirane energijom najviše univerzalne ljubavi.

U procesu njihova stvaranja ugrađene su drevne mantre za pročišćavanje suptilnih eteričnih elemenata – snagom zvuka i namjere – ispunjavajući tako nakit pozitivnom zaštitnom energijom. Na taj način ove naušnice pružaju sve glavne i sporedne dobrobiti svojim korisnicama, što se može osjetiti u auri tijekom njihovog nošenja.

Lijepe orgonske naušnice povezane su sa elegantnim kukicama za uši izrađenim od sterling (925) srebra.
Krizokola je kristal koji je poznat po tome što daje unutarnju snagu i ravnotežu.

Uči nas zdravoj i uravnoteženoj komunikaciji s okolinom, ali i sa samima sobom. Pomaže nam da ostanemo u dodiru sa svojim srcem i da na otvoren i blag način kažemo ono što nam je na duši. Popularna je među javnim govornicima jer smiruje tremu uoči izlaska pred publiku.

Stišava mentalno čavrljanje i uči nas slušati govor duše. Pomaže nam da svoje duhovne spoznaje integriramo u svakodnevicu. Otvara srce ka iskustvima bezuvjetne ljubavi. Podsjeća nas da su ljubav i iskrenost najviše vrijednosti kojima trebamo težiti.

Na emocionalnom nivou, krizokola nam pomaže da izrazimo i prihvatimo ono što smo potisnuli. Daje ravnotežu i cjelovitost. U ljubavnim vezama uči partnere kako da budu ranjivi i pažljivi jedni prema drugima.

Na fizičkom nivou, smiruje živce i liječi anksioznost i depresiju. Korisna je ženama koje pate od menstrualnih tegoba i naglašenog PMS-a. Snižava povišen krvni tlak, ublažava probleme s plućima i pomaže uravnotežiti nivoe šećera u slučaju dijabetesa.

mini

Orgonske Naušnice – Snaga/Ravnoteža (Krizokola/Srebro)

Dimenzije:

2.5 cm – promjer kruga

 5.5 cm – dužina cijelih naušnica

Cijena: 222 kn

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 29.08.2016.
Slijedeća objava12 sjajnih trikova za čišćenje predmeta za koje ste mislili da će ostati prljavi zauvijek
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.