Unikatne orgonske naušnice, neobično lijepog geometrijskog dizajna s poludragim kamenom za psihičku zaštitu (crnim turmalinom), su mali orgonski uređaji koji prikupljaju negativnu orgonsku energiju i pretvaraju je u pozitivnu.

Načinjene su pažljivim kombiniranjem određenih volumena visokokvalitetnih organskih i anorganskih materijala matrice. Orgonski uređaji ili orgoniti konstantno zrače zdravi orgon i automatski pretvaraju štetno zračenje (koje emitiraju elektronički uređaji i vanjski štetni utjecaji) u pozitivno i neutralno okruženje.

Ovo se događa pasivno, stoga uređaji ne trebaju napajanje ni održavanje. Nesmetan protok energije unutar i van našeg tijela omogućuje dobro zdravlje i vitalnost dok nedostatak ili disbalans pozitivne energije kreira bolest i depresiju.

Naušnice su izrađene od epoksi smole, poludragog kamenja (crnog turmalina, gorskog kristala, anđeoskog kamena), komadića zlatne mjedi i 925 sterling srebra (kukice za uši) uz jaku energetsku zaštitu ekstra pozitivne meditacije i  programirane energijom najviše univerzalne ljubavi za krajnju dobrobit svoje vlasnice; u procesu njihova stvaranja ugrađene su drevne mantre za pročišćavanje suptilnih eteričnih elemenata – snagom zvuka i namjere – ispunjavajući tako nakit pozitivnom zaštitnom energijom.

Na taj način ove naušnice pružaju sve glavne i sporedne dobrobiti, što se može osjetiti u auri tokom njihovog nošenja.

 Crni turmalin je najjači  zaštitni kamen.

Turmalin čisti, pročišćava i transformira gustu energiju u lakšu vibraciju. Uzemljuje duhovnu energiju, čisti i balansira sve čakre i stvara zaštitno polje oko tijela. Čisti auru, otklanja  blokade, raspršuje negativnu energiju i ukazuje na rješenja za određene probleme. Odličan je za balansiranje i povezivanje čakri.

Turmalin vam pomaže da razumijete sebe i druge, nosi vas duboko u vašu unutrašnjost, potičući samopouzdanje i umanjujući strah. Otklanja svaki osjećaj žrtve i privlači inspiraciju, suosjećanje, toleranciju i napredak. Povezujući se sa zemaljskom čakrom, uzemljuje energiju i povećava fizičku vitalnost, raspršujući napetost i stres.

Budući da čisti negativne misli, potiče opušten stav i objektivnu neutralnost s jasnim racionalnim misaonim procesom. Potiče pozitivan stav, bez obzira na okolnosti,  stimulira altruizam i praktičnu kreativnost. Turmalin je moćan mentalni iscjelitelj, balansira lijevu i desnu stranu mozga i transformira negativne misaone modele u pozitivne.

Ovaj kamen usklađuje mentalne procese, čakre i biomagnetski  omotač. Koristan je u liječenju paranoje, kao i za prevladavanje disleksije, zato što popravlja koordinaciju oko-ruka, asimilaciju i prevođenje kodiranih informacija. Turmalin smanjuje napetost, što je korisno za namještanje kralježnice. Uravnotežuje mušku i žensku energiju u tijelu.

Kao omotač štiti nas od svih vanjskih utjecaja, pogotovo od svemirskih i zemaljskih zračenja, štiti nas od ljudskih negativnih sila. Često se upotrebljavao i kao obrana od crne magije, jer se vjeruje da negativne misli i djelovanja vraća pošiljatelju.

Negativnu energiju razgrađuje i odstranjuje prije nego što ona probije našu auru. Osigurava miran san. Crni turmalin ima pretežno zemaljske osobine, ali pomaže nam  da shvatimo i apstraktni svijet. Pomaže nam da sagledamo i ispravimo vlastite greške.

Anđeoski kamen je kamen duhovnih veza i zaštite.

Upotrebljava se za tjelesnu, duševnu i emocionalnu stabilnost, te pomaže u odstranjivanju nezdravih emocionalnih blokada. Anđeoski kamen idealan je za širenje svijesti i dopiranje do viših vibracijskih razina. Vrlo je primjeren za one pojedince koji se žele uskladiti s unutarnjim pomacima Zemlje. Koristi se još za uspostavljanje kontakta s anđelima.

Ispunjava nas suosjećanjem prema tragičnim okolnostima i osobama u nevolji. Transformira bol i bolest u cjelovitost i iscjeljenje, otvarajući put za duhovnu inspiraciju. Stvara dubok  osjećaj mira i staloženosti.

Olakšava proces ponovnog rođenja, stimulira liječenje i otvara psihičko usmjeravanje. Kristaloterapeuti mu pripisuju najjača regenerativna svojstva kao pomoć u liječenju najrazličitijih bolesti.

Orgonske naušnice DARK ANGEL

Crni Turmalin i Anđeoski Kamen

Dužina naušnica: 5.5 cm

Promjer kruga: 2.5 cm

Cijena: 330 kn

 

Prethodna objavaSkriveno sjeme ili izražene posljedice: Evo što je “meka”, a što “čvrsta” karma!
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 04.08.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.