Ovi komadi nakita su mali orgonski generatori, načinjeni pažljivim kombiniranjem određenih volumena visokokvalitetnih organskih i anorganskih materijala matrice.

Kreativni proces usvaja specijalnu orgonsku tehnologiju matrice, ekstrapolirane iz istraživačkog rada Wilhelma Reicha, prvi put demonstriranu 1930-ih i 1940-ih godina.

Prema Dr. Reichu orgon je (poznat i kao prana, ki, chi, eter, životna energija, esencija kreacije) sveprožimajuća kreativna sila u prirodi, nevidljiva energija koja ispunjava cijeli svemir, kreira materiju i život.

Vjeruje se da nesmetan i dovoljan protok ove energije unutar i van našeg tijela omogućuje dobro zdravlje i vitalnost dok nedostatak ili disbalans pozitivne energije kreira bolest i depresiju.

Orgonit je sintetička supstanca čiji individualni sastojci u zajedničkoj mješavini imaju alkemijsko djelovanje.
miniiiOrgonske Naušnice Ženstvenost

Unikatne okrugle orgonske naušnice izrađene su od epoksi smole, mjesečevog i anđeoskog kamena, gorskog kristala, bijelog kvarca, zlatne mjedi i sterling srebra.

Izrađene su uz zaštitu moćnih mantri i meditacije za dobrobit svoje vlasnice, što se osjeti u njihovom svakodnevnom korištenju.

Male orgonske naušnice povezane su sa elegantnim kukicama za uši izrađenim od sterling (925) srebra.

Vaše naušnice stižu u roku par dana, lijepo zapakirane i spremne za korištenje/darivanje.

Promjer kruga – 2.5 cm

Dužina cijelih naušnica – 5.5 cm

Cijena: 169 kn

Prethodna objavaPomrčina Mjeseca – čuvajte se licemjerja!
Slijedeća objavaJedna od najljekovitijih biljaka na planetu je biljka koju najčešće uništavamo!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.