Crveno-tirkizni orgonski medaljon je mali orgonski uređaj koji prikuplja negativnu orgonsku energiju i pretvara je u pozitivnu.

Načinjen je pažljivim kombiniranjem određenih volumena visokokvalitetnih organskih i anorganskih materijala matrice.

Orgonski uređaji ili orgoniti konstantno zrače zdravi orgon i automatski pretvaraju štetno zračenje (koje emitiraju elektronički uređaji i vanjski štetni utjecaji) u pozitivno i neutralno okruženje.

Ovo se događa pasivno, stoga uređaji ne trebaju napajanje ni održavanje. Nesmetan protok energije unutar i van našeg tijela omogućuje dobro zdravlje i vitalnost dok nedostatak ili disbalans pozitivne energije kreira bolest i depresiju.

Crveno-tirkizni orgonski medaljon ljeto u obliku kruga, izrađen je od epoksi smole, poludragog kamenja, komadića zlatne mjedi, 22kt zlatnih listića – uz pozitivnu meditaciju za dobrobit svog vlasnika.

Zaštita pozitivne energije osjeća se u svakodnevnom nošenju medaljona. Tijekom izrade u njega je utkana energija najviše univerzalne ljubavi za krajnju dobrobit svog vlasnika/vlasnice.

Orgonski Medaljon Ljeto

Veličina: 4.7 cm

Debljina: 8-9 mm (0.85 cm)

Cijena: 155 kn

 

Prethodna objavaAko vam se posreći i bude pravo vrijeme moći ćete izdržati sve OVO – ISTINA vas tu čeka!
Slijedeća objava7 načina organiziranja za uspješan, sretan i bogat život: Pripremite se za postignuća!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.