Orgonski medaljon „More“ je mali uređaj koji prikuplja  negativnu orgonsku energiju i pretvara je u pozitivnu. Proćišćava auru, podržava slobodno i nježno izražavanje duboko potisnutih emocija, razvija samopouzdanje. Plavi orgonski medaljon u obliku nepravilnog kruga, izrađen od najkvalitetnije vrste potpuno netoksične epoksi smole, poludragog kamenja, komadića mjedi i Jadranskih školjkica.

atma.hr – 61
Načinjen je pažljivim kombiniranjem određenih volumena visokokvalitetnih organskih i anorganskih materijala matrice. Orgonski uređaji ili orgoniti konstantno zrače zdravi orgon i automatski pretvaraju štetno zračenje (koje emitiraju elektronički uređaji i vanjski štetni utjecaji) u pozitivno i neutralno okruženje.

Ovo se događa pasivno, stoga uređaji ne trebaju napajanje ni održavanje. Nesmetan protok energije unutar i van našeg tijela omogućuje dobro zdravlje i vitalnost dok nedostatak ili disbalans pozitivne energije kreira bolest i depresiju.

Plavi orgonski medaljon u obliku nepravilnog kruga, izrađen od najkvalitetnije vrste potpuno netoksične epoksi smole, poludragog kamenja, komadića mjedi i Jadranskih školjkica koji su u međusobnoj interakciji stvorili jaku podlogu za ekstrapozitivnu meditaciju i programiranje energijom najviše univerzalne ljubavi za krajnju dobrobit svojeg vlasnika/vlasnice u svim aspektima života.

Štiti auru od svih vrsta zračenja.

atma.hr – 61
Svojim nježnim ali snažnim djelovanjem najviše djeluje na Ajna Chakru (tjemeni energetski centar) štiti od prekomjernog stresa, pomaže u meditaciji i telepatiji.

Orgonski Medaljon More

mmiPlavi orgonski medaljon u obliku nepravilnog kruga, izrađen od najkvalitetnije vrste potpuno netoksične epoksi smole, poludragog kamenja, komadića mjedi i Jadranskih školjkica koji su u međusobnoj interakciji stvorili jaku podlogu za ekstrapozitivnu meditaciju i programiranje energijom najviše univerzalne ljubavi za krajnju dobrobit svojeg vlasnika/vlasnice u svim aspektima života.

Štiti auru od svih vrsta zračenja. Svojim nježnim ali snažnim djelovanjem najviše djeluje na Ajna Chakru (tjemeni energetski centar) štiti od prekomjernog stresa, pomaže u meditaciji i telepatiji.

Cijena: 149 kn – Kupi ovdje