Orgonski medaljon „Iscjeljenje Potisnutih Emocija“ je mali uređaj koji prikuplja  negativnu orgonsku energiju i pretvara je u pozitivnu. Proćišćava auru, podržava slobodno i nježno izražavanje duboko potisnutih emocija, razvija samopouzdanje.

atma.hr – 61
Orgonski medaljon „Iscjeljenje Potisnutih Emocija“ načinjen je pažljivim kombiniranjem određenih volumena visokokvalitetnih organskih i anorganskih materijala matrice.

Orgonski uređaji ili orgoniti konstantno zrače zdravi orgon i automatski pretvaraju štetno zračenje (koje emitiraju elektronički uređaji i vanjski štetni utjecaji) u pozitivno i neutralno okruženje.

Ovo se događa pasivno, stoga uređaji ne trebaju napajanje ni održavanje. Nesmetan protok energije unutar i van našeg tijela omogućuje dobro zdravlje i vitalnost dok nedostatak ili disbalans pozitivne energije kreira bolest i depresiju.

Unikatni orgonski privjesak okruglog oblika, u tirkizno plavoj nijansi, izrađen je od najkvalitetnije vrste potpuno netoksične smole, poludragog kamenja, cijelih školjkica, koji su u međusobnoj interakciji stvorili jaku podlogu za meditaciju i programiranje energijom najviše univerzalne ljubavi za krajnju dobrobit svojeg vlasnika/vlasnice u svim aspektima života.

Proćišćava auru, podržava slobodno i nježno izražavanje duboko potisnutih emocija, razvija samopouzdanje.

atma.hr – 61
Zaštita pozitivne energije osjeća se u svakodnevnom nošenju medaljona. Tijekom  izrade, medaljon je programiran energijom najviše univerzalne ljubavi za krajnju dobrobit svog nosioca.

Medaljon stiže na Vašu adresu u roku od 6-10 dana, lijepo zapakiran i spreman za korištenje ili darivanje.

Orgonski Medaljon/Ogrlica – Iscjeljenje Potisnutih Emocija

mUnikatni orgonski privjesak okruglog oblika, u tirkizno plavoj nijansi, izrađen je od najkvalitetnije vrste potpuno netoksične smole, poludragog kamenja, cijelih školjkica, koji su u međusobnoj interakciji stvorili jaku podlogu za meditaciju i programiranje energijom najviše univerzalne ljubavi za krajnju dobrobit svojeg vlasnika/vlasnice u svim aspektima života.

Proćišćava auru, podržava slobodno i nježno izražavanje duboko potisnutih emocija, razvija samopouzdanje.

Promjer: 4.5 cm/Debljina: 8-10 mm

Cijena: 250 kn – Kupi ovdje