52
Orgonski tirkizni privjesak “Samopouzdanje” je mali orgonski uređaj koji prikuplja negativnu orgonsku energiju i pretvara je u pozitivnu.

Načinjen je pažljivim kombiniranjem određenih volumena visokokvalitetnih organskih i anorganskih materijala matrice. Orgonski uređaji ili orgoniti konstantno zrače zdravi orgon i automatski pretvaraju štetno zračenje (koje emitiraju elektronički uređaji i vanjski štetni utjecaji) u pozitivno i neutralno okruženje.

Ovo se događa pasivno, stoga uređaji ne trebaju napajanje ni održavanje. Nesmetan protok energije unutar i van našeg tijela omogućuje dobro zdravlje i vitalnost dok nedostatak ili disbalans pozitivne energije kreira bolest i depresiju.

Ovaj unikatni tirkizni orgonski medaljon u obliku kruga, izrađen je s ljubavlju od epoksi smole, poludragog kamenja, morske školjke, komadića zlatne mjedi i 22kt zlatnih listića – uz pozitivnu meditaciju za dobrobit svog nosioca.

Zaštita pozitivne energije osjeća se u svakodnevnom nošenju medaljona. Tijekom izrade u njega je utkana energija najviše univerzalne ljubavi za krajnju dobrobit svog vlasnika/vlasnice.

Iako je unisex model, posebno se preporučuje ženama u poslovnom svijetu i u slučajevima da osoba pati od potisnutih emocija (“knedla u grlu”  što znači gutanje emocija, trenutna nemogućnost verbalnog izraza u određenim životnim situacijama).

On suptilno povezuje tri čakre – Muladharu (solarni plexus), Anahatu (srčanu čakru) i Visudhu (grleni energetski centar/čakru)  i oslobađa osobu od potisnutih emocija.

Orgonski Medaljon “Samopouzdanje”

Veličina: 4.7 cm

Debljina: 10 mm (1 cm)

Cijena: 155 kn

 

Prethodna objavaOsvijestite nevjerojatnu važnost grlene čakre: Centar moći, čišćenja i sudbine
Slijedeća objavaZvukovi tišine me najviše bole: Gdje si, što radiš, pomisliš li ikada na mene…?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.