atma.hr – 52
Orgonski medaljon „Slijedi Blaženstvo“ je mali uređaj koji prikuplja  negativnu orgonsku energiju i pretvara je u pozitivnu.

Načinjen je pažljivim kombiniranjem određenih volumena visokokvalitetnih organskih i anorganskih materijala matrice. Orgonski uređaji ili orgoniti konstantno zrače zdravi orgon i automatski pretvaraju štetno zračenje (koje emitiraju elektronički uređaji i vanjski štetni utjecaji) u pozitivno i neutralno okruženje.

Ovo se događa pasivno, stoga uređaji ne trebaju napajanje ni održavanje. Nesmetan protok energije unutar i van našeg tijela omogućuje dobro zdravlje i vitalnost dok nedostatak ili disbalans pozitivne energije kreira bolest i depresiju.

Unikatni crveno – ljubičasti orgonski medaljon “Slijedi Blaženstvo” poseban je po ručno oblikovanom/izrezbarenom dizajnu. Inspiriran je kontrastom zemlje i neba – koji istinski čine dobitnu kombinaciju.

Izrađen je od epoksi smole, gorskog kristala i 22kt zlatnih listića. Veličina medaljona je 5 cm.

Zaštita pozitivne energije osjeća se u svakodnevnom nošenju medaljona. Tijekom  izrade, medaljon je programiran energijom najviše univerzalne ljubavi za krajnju dobrobit svog nosioca.

Vaš medaljon stiže u roku od par dana, lijepo zapakiran i spreman za korištenje/darivanje.

Orgonski Medaljon “Slijedi Svoje Blaženstvo”

Ručno izrezbaren dizajn – izrađen od epoksi smole, gorskog kristala i 22kt zlatnih listića.

Veličina:  5 cm

Cijena: 221 kn

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here