Orgonski medaljon „Srce – Božanska ljubav“ je mali uređaj koji prikuplja  negativnu orgonsku energiju i pretvara je u pozitivnu. Pročišćava auru, podržava slobodno i nježno izražavanje duboko potisnutih emocija, razvija samopuzdanje. U obliku srca, izrađen je od najkvalitetnije vrste potpuno netoksične epoksi smole, poludragog kamenja, komadića mjedi, 22kt zlatnih listića, listića čistog srebra i latica cvijeća.

atma.hr – 61
Načinjen je pažljivim kombiniranjem određenih volumena visokokvalitetnih organskih i anorganskih materijala matrice. Orgonski uređaji ili orgoniti konstantno zrače zdravi orgon i automatski pretvaraju štetno zračenje (koje emitiraju elektronički uređaji i vanjski štetni utjecaji) u pozitivno i neutralno okruženje.

Ovo se događa pasivno, stoga uređaji ne trebaju napajanje ni održavanje. Nesmetan protok energije unutar i van našeg tijela omogućuje dobro zdravlje i vitalnost dok nedostatak ili disbalans pozitivne energije kreira bolest i depresiju.

Transparentni orgonski medaljon u obliku srca, izrađen je od najkvalitetnije vrste potpuno netoksične epoksi smole, poludragog kamenja, komadića mjedi, 22kt zlatnih listića, listića čistog srebra i latica cvijeća koji su u međusobnoj interakciji stvorili jaku podlogu za ekstrapozitivnu meditaciju i programiranje energijom najviše univerzalne ljubavi za krajnju dobrobit svojeg vlasnika/vlasnice u svim aspektima života.

atma.hr – 61
Štiti auru od svih vrsta zračenja. Svojim nježnim djelovanjem budi uspavanu božansku ljubav i unutarnju ljepotu duše.

Orgonski Medaljon Srce – Božanska ljubav

minii 1Transparentni orgonski medaljon u obliku srca, izrađen od najkvalitetnije vrste potpuno netoksične epoksi smole, poludragog kamenja, komadića mjedi, 22kt zlatnih listića, listića čistog srebra i latica cvijeća koji su u međusobnoj interakciji stvorili jaku podlogu za ekstrapozitivnu meditaciju i programiranje energijom najviše univerzalne ljubavi za krajnju dobrobit svojeg vlasnika/vlasnice u svim aspektima života.

Štiti auru od svih vrsta zračenja. Svojim nježnim djelovanjem budi uspavanu božansku ljubav i unutarnju ljepotu duše

Širina 4.2 cm/Visina 5.5 cm/Debljina 1 cm

Cijena: 300 kn – Kupi ovdje