Orgonski medaljon „Srce – Sirenin San“ je mali uređaj koji prikuplja  negativnu orgonsku energiju i pretvara je u pozitivnu. Proćišćava auru, podržava slobodno i nježno izražavanje duboko potisnutih emocija, razvija samopouzdanje. U obliku srca, tirkizno-plavih nijansi, izrađen je od najkvalitetnije vrste potpuno netoksične epoksi smole, poludragog kamenja, komadića mjedi i 22kt zlatnih listića i listića čistog srebra.

atma.hr – 61
Načinjen je pažljivim kombiniranjem određenih volumena visokokvalitetnih organskih i anorganskih materijala matrice. Orgonski uređaji ili orgoniti konstantno zrače zdravi orgon i automatski pretvaraju štetno zračenje (koje emitiraju elektronički uređaji i vanjski štetni utjecaji) u pozitivno i neutralno okruženje.

Ovo se događa pasivno, stoga uređaji ne trebaju napajanje ni održavanje. Nesmetan protok energije unutar i van našeg tijela omogućuje dobro zdravlje i vitalnost dok nedostatak ili disbalans pozitivne energije kreira bolest i depresiju.

Unikatni orgonski Medaljon Srce – Orgonski medaljon u obliku srca, tirkizno-plavih nijansi, izrađen od najkvalitetnije vrste potpuno netoksične epoksi smole, poludragog kamenja, komadića mjedi i 22kt zlatnih listića i listića čistog srebra, koji su u međusobnoj interakciji stvorili jaku podlogu za ekstrapozitivnu meditaciju i programiranje energijom najviše univerzalne ljubavi za krajnju dobrobit svojeg vlasnika/vlasnice u svim aspektima života. Štiti auru od svih vrsta zračenja.

atma.hr – 61
Nježno tvara Anahatu, Visudhu i Ajna energetske centre, ojačava intuiciju, olakšava komunikaciju i oslobađa potisnute emocije.

Orgonski Medaljon Srce – Sirenin San

mmmUnikatni orgonski Medaljon Srce – Orgonski medaljon u obliku srca, tirkizno-plavih nijansi, izrađen je od najkvalitetnije vrste potpuno netoksične epoksi smole, poludragog kamenja, komadića mjedi i 22kt zlatnih listića i listića čistog srebra, koji su u međusobnoj interakciji stvorili jaku podlogu za ekstrapozitivnu meditaciju i programiranje energijom najviše univerzalne ljubavi za krajnju dobrobit svojeg vlasnika/vlasnice u svim aspektima života.

Štiti auru od svih vrsta zračenja.

Širina 4,2 cm/Visina 5,5 cm/Debljina 1 cm

Cijena: 300 kn – Kupi ovdje