Orgonski medaljon „Svjetionik“ je mali uređaj koji prikuplja  negativnu orgonsku energiju i pretvara je u pozitivnu. Proćišćava auru, podržava slobodno i nježno izražavanje duboko potisnutih emocija, razvija samopuzdanje. Medaljon je u obliku kruga, svijetlo zelene boje, svijetli u mraku. Izrađen od najkvalitetnije vrste potpuno netoksične epoksi smole, poludragog kamenja, komadića mjedi i 22kt zlatnih listića i listića čistog srebra.

atma.hr – 61
Načinjen je pažljivim kombiniranjem određenih volumena visokokvalitetnih organskih i anorganskih materijala matrice. Orgonski uređaji ili orgoniti konstantno zrače zdravi orgon i automatski pretvaraju štetno zračenje (koje emitiraju elektronički uređaji i vanjski štetni utjecaji) u pozitivno i neutralno okruženje.

Ovo se događa pasivno, stoga uređaji ne trebaju napajanje ni održavanje. Nesmetan protok energije unutar i van našeg tijela omogućuje dobro zdravlje i vitalnost dok nedostatak ili disbalans pozitivne energije kreira bolest i depresiju.

Unikatni orgonski medaljon u obliku kruga, svijetlo zelene boje, svijetli u mraku. Izrađen od najkvalitetnije vrste potpuno netoksične epoksi smole, poludragog kamenja, komadića mjedi i 22kt zlatnih listića i listića čistog srebra, koji su u međusobnoj interakciji stvorili jaku podlogu za ekstrapozitivnu meditaciju i programiranje energijom najviše univerzalne ljubavi za krajnju dobrobit svojeg vlasnika/vlasnice u svim aspektima života. Štiti auru od svih vrsta zračenja.

atma.hr – 61
Svojim nježnim djelovanjem budi Anahatha Chakru (srčani energetski centar) i pomaže u ostvarivanju ljubavi i obilja.

Orgonski Medaljon Svjetionik

mmmUnikatni orgonski medaljon u obliku kruga, svijetlo zelene boje, svijetli u mraku. Izrađen od najkvalitetnije vrste potpuno netoksične epoksi smole, poludragog kamenja, komadića mjedi i 22kt zlatnih listića i listića čistog srebra, koji su u međusobnoj interakciji stvorili jaku podlogu za ekstrapozitivnu meditaciju i programiranje energijom najviše univerzalne ljubavi za krajnju dobrobit svojeg vlasnika/vlasnice u svim aspektima života. Štiti auru od svih vrsta zračenja. Svojim nježnim djelovanjem budi Anahatha Chakru (srčani energetski centar) i pomaže u ostvarivanju ljubavi i obilja.

Promjer: 4 cm/Debljina: 1.2 cm

Cijena: 250 kn – Kupi ovdje