Orgonski podmetač je orgonit napravljen u obliku diska i služi za pretvaranje obične vode u „živu“,  orgoniziranu vodu.

Orgonski podmetač prenosi svoju energiju na vodu i na taj način se “mrtvoj vodi”, tj. vodi iz slavine u našem kućanstvu, koja je zbog vanjskog tretiranja i strukture cjevovoda izgubila prirodnu energiju, vraća njena prirodna karakteristika i ponovno postaje puna vitalne energije koja ima pozitivno djelovanje na mentalno i fizičko zdravlje.

Rezultat je da na svom stolu svakodnevno imamo vodu koja je po strukturi jednaka izvorskoj vodi, mekša je i pitkija, a dobrobit koju nam pruža je neprocjenjiva.

“Živa” voda je čista energija koja dopire i do najmanjih čestica u tijelu i na taj način pokreće “ustajalu” vodu u našem organizmu otklanjajući postepeno razne blokade koje su uzrok svih naših tegoba.

Orgonizirana voda djeluje energetski na cijeli organizam. Kontinuiranom konzumacijom  orgonizirane vode možemo znatno poboljšati zdravlje i povećati vitalnost organizma, jer takva voda jača imunološki sustav, osigurava tijelu životnu energiju, štiti od bolesti i ima bolji okus.

Najjednostavniji način testiranja je usporedba okusa “orgonski nabijene” vode sa vodom iz slavine. Čašu vode je na orgonskom medaljonu ili podmetaču u većini slučajeva dovoljno “tretirati” desetak minuta. Iz iskustva korisnika, “orgonizirana” voda postaje osjetno pitkija i “mekša”.

Orgoniziranu vodu možete ponuditi i svojim kućnim ljubimcima, njome zalijevati biljke ili je koristiti prilikom kuhanja i spravljanja napitaka (čaj, kava).

Možete napraviti i ovaj eksperiment: na orgonski medaljon ili podmetač postavite čašu vode i zatim zamrznite. U zamrznutoj orgoniziranoj vodi vidjet ćete formirane iglice, balone kisika i razne  geometrijske oblike koje u ovoj količini nije moguće postići smrzavanjem obične ili destilirane vode.

2mOrgonski podmetač za vodu

Sadrži gorske kristale, bakrenu i aluminijsku špenu, organsku smolu i gorski kristal. Na podmetač postaviti čašu ili vrč s vodom, čiji okus se mijenja u roku cca 15 min. Voda postaje osjetno “mekša” i pitkija.

Radijus djelovanja: cca 2-2.5 m

Dimenzija: 9 x 1.5 cm

Cijena: 149 kn

 

Prethodna objavaMars u Vagi do 9. prosinca: Vrijeme burnih ljubavi – Najviše izazova čeka OVE znakove!
Slijedeća objavaAtraktivni prsten Rozenkvarc Deluxe – Kamen srca
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.