Orgonski privjesak „Aura“ je mali uređaj koji prikuplja  negativnu orgonsku energiju i pretvara je u pozitivnu. Proćišćava auru, podržava slobodno i nježno izražavanje duboko potisnutih emocija, razvija samopuzdanje.

atma.hr – 61
Načinjen je pažljivim kombiniranjem određenih volumena visokokvalitetnih organskih i anorganskih materijala matrice. Orgonski uređaji ili orgoniti konstantno zrače zdravi orgon i automatski pretvaraju štetno zračenje (koje emitiraju elektronički uređaji i vanjski štetni utjecaji) u pozitivno i neutralno okruženje.

Ovo se događa pasivno, stoga uređaji ne trebaju napajanje ni održavanje. Nesmetan protok energije unutar i van našeg tijela omogućuje dobro zdravlje i vitalnost dok nedostatak ili disbalans pozitivne energije kreira bolest i depresiju.

Unikatni orgonski privjesak duguljastog oblika, bijele boje, izrađen je od najkvalitetnije vrste potpuno netoksične smole, poludragog kamenja, cijelih školjkica i komadića školjki, koji su u međusobnoj interakciji stvorili jaku podlogu za meditaciju i programiranje energijom najviše univerzalne ljubavi za krajnju dobrobit svojeg vlasnika/vlasnice u svim aspektima života.

Pročiščava i štiti tjelesnu auru od vanjskih utjecaja. Nježno djeluje na Sahasrara Chakru (tjemeni energetski centar) i Ajna Chakru (čeoni energetski centar).

atma.hr – 61
Orgonski Privjesak Aura

minniUnikatni orgonski privjesak duguljastog oblika, bijele boje, izrađen je od najkvalitetnije vrste potpuno netoksične smole, poludragog kamenja, cijelih školjkica i komadića školjki, koji su u međusobnoj interakciji stvorili jaku podlogu za meditaciju i programiranje energijom najviše univerzalne ljubavi za krajnju dobrobit svojeg vlasnika/vlasnice u svim aspektima života.

Pročiščava i štiti tjelesnu auru od vanjskih utjecaja. Nježno djeluje na Sahasrara Chakru (tjemeni energetski centar) i Ajna Chakru (čeoni energetski centar).

Širina/visina: 5 x 1.5 cm/Debljina: 7 mm

Cijena: 250 kn – Kupi ovdje