Orgoniti su uređaji koji prikupljaju negativnu orgonsku energiju i pretvaraju je u pozitivnu.

Kreativni proces usvaja specijalnu orgonsku tehnologiju matrice, ekstrapolirane iz istraživačkog rada Wilhelma Reicha, prvi put demonstriranu 1930-ih i 1940-ih godina.

Prema Dr. Reichu orgon je (poznat i kao prana, ki, chi, eter, životna energija, esencija kreacije) sveprožimajuća kreativna sila u prirodi, nevidljiva energija koja ispunjava cijeli svemir, kreira materiju i život.

Vjeruje se da nesmetan i dovoljan protok ove energije unutar i van našeg tijela omogućuje dobro zdravlje i vitalnost dok nedostatak ili disbalans pozitivne energije kreira bolest i depresiju.

Orgonski Privjesak – Kreativnost je mali orgonski uređaj, načinjen pažljivim kombiniranjem određenih volumena visokokvalitetnih organskih i anorganskih materijala matrice.

atma.hr – 52
Orgonski uređaji ili orgoniti konstantno zrače zdravi orgon i automatski pretvaraju štetno zračenje (koje emitiraju elektronički uređaji i vanjski štetni utjecaji) u pozitivno i neutralno okruženje. Ovo se događa pasivno, stoga uređaji ne trebaju napajanje ni održavanje.

Ugrađeni kristali ne trebaju čišćenje (za razliku od standardnih kristala), pošto uređaj ne nakuplja negativnu energiju!

Orgonit vas štiti od elektro-smoga u vašoj okolici, kao i od negativne energije ljudi i predmeta koji vas okružuju. Poboljšava kvalitetu spavanja, pomaže pri uravnoteženju emocija i na taj način čuva vaš organizam od štetnih posljedica stresa.

Čisti i energizira vaš životni prostor i organizam, te na taj način ubrzava proces ozdravljenja. Nošenjem osobnog orgon generatora (kao prsten ili privjesak) podižemo razinu svih naših energija u svakodnevnici i tijekom spavanja.

miniOrgonski Privjesak – Kreativnost

Unikatni ljubičasto-narančasto-plavi orgonski privjesak pravokutnog oblika koji potiče kreativnost i dobro raspoloženje.

Izrađen je od epoksi smole, poludragog kamenja i komadića mjedi uz jaku energetsku zaštitu ekstra pozitivne meditacije.

Programiran je energijom najviše univerzalne ljubavi za krajnju dobrobit svog vlasnika/vlasnice.

Vaš privjesak stiže u roku od par dana, lijepo zapakiran i spreman za korištenje/darivanje.

Cijena: 136 kn

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here