Orgonski Privjesak „More“ je mali uređaj koji prikuplja  negativnu orgonsku energiju i pretvara je u pozitivnu. Proćišćava auru, podržava slobodno i nježno izražavanje duboko potisnutih emocija, olakšava meditaciju.

atma.hr – 61
Načinjen je pažljivim kombiniranjem određenih volumena visokokvalitetnih organskih i anorganskih materijala matrice. Orgonski uređaji ili orgoniti konstantno zrače zdravi orgon i automatski pretvaraju štetno zračenje (koje emitiraju elektronički uređaji i vanjski štetni utjecaji) u pozitivno i neutralno okruženje.

Ovo se događa pasivno, stoga uređaji ne trebaju napajanje ni održavanje. Nesmetan protok energije unutar i van našeg tijela omogućuje dobro zdravlje i vitalnost dok nedostatak ili disbalans pozitivne energije kreira bolest i depresiju.

Unikatni orgonski privjesak duguljastog oblika, u plavoj boji, izrađen je od najkvalitetnije vrste, potpuno netoksične smole, poludragog kamenja, komadića mjedi i šljokica, koji su u međusobnoj interakciji stvorili jaku podlogu za meditaciju i programiranje energijom najviše univerzalne ljubavi za krajnju dobrobit svojeg vlasnika/vlasnice u svim aspektima života.

atma.hr – 61
Svojom pročišćavajućom i podržavajućom energijom unosi mir i zadovoljstvo u Vaš dan. Olakšava meditaciju. Štiti auru od svih vrsta zračenja.

Orgonski Privjesak More

minnniUnikatni orgonski privjesak duguljastog oblika, u plavoj boji, izrađen je od najkvalitetnije vrste, potpuno netoksične smole, poludragog kamenja, komadića mjedi i šljokica, koji su u međusobnoj interakciji stvorili jaku podlogu za meditaciju i programiranje energijom najviše univerzalne ljubavi za krajnju dobrobit svojeg vlasnika/vlasnice u svim aspektima života. Svojom pročišćavajućom i podržavajućom energijom unosi mir i zadovoljstvo u vaš dan. Olakšava meditaciju. Štiti auru od svih vrsta zračenja.

Širina/Visina: 5 x 1.5 cm/Debljina: 7 mm

Cijena: 250 kn – Kupi ovdje