52
Orgonski tirkizni privjesak “Samopouzdanje” je mali orgonski uređaj koji prikuplja negativnu orgonsku energiju i pretvara je u pozitivnu.

Načinjen je pažljivim kombiniranjem određenih volumena visokokvalitetnih organskih i anorganskih materijala matrice. Orgonski uređaji ili orgoniti konstantno zrače zdravi orgon i automatski pretvaraju štetno zračenje (koje emitiraju elektronički uređaji i vanjski štetni utjecaji) u pozitivno i neutralno okruženje.

Ovo se događa pasivno, stoga uređaji ne trebaju napajanje ni održavanje. Nesmetan protok energije unutar i van našeg tijela omogućuje dobro zdravlje i vitalnost dok nedostatak ili disbalans pozitivne energije kreira bolest i depresiju.

Ovaj unikatni tirkizni orgonski medaljon u obliku organskog kruga, izrađen je s ljubavlju od epoksi smole, poludragog kamenja, morske školjke, komadića zlatne mjedi i 22kt zlatnih listića – uz pozitivnu meditaciju za dobrobit svog nosioca.

Zaštita pozitivne energije osjeća se u svakodnevnom nošenju medaljona. Tokom izrade u njega je utkana energija najviše univerzalne ljubavi za krajnju dobrobit svog vlasnika/vlasnice.

Također, ovaj privjesak se posebno preporučuje ženama u poslovnom svijetu te u slučajevima da osoba pati od potisnutih emocija (“knedla u grlu”  što znači gutanje emocija, trenutna nemogućnost verbalnog izraza u određenim životnim situacijama) On suptilno povezuje tri čakre – Muladharu (solarni plexus), Anahatu (srčanu čakru) i Visudhu (grleni energetski centar/čakru) i potiče veliko samopouzdanje za krenuti naprijed u životu.

Orgonski Privjesak “Samopouzdanje” Tirkizni (Unikat)

Veličina: 4 cm

Dužina: 45 cm

Debljina: 12 mm (1.2 cm)

Cijena: 155 kn

Prethodna objavaŽivot vas može gaziti, ali to ne umanjuje vašu vrijednost!
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 03.07.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.