Nježni orgonski privjesak u obliku srca za vašeg veselog kućnog ljubimca – macu ili psića!

Ovi orgonski privjesci su mali orgonski generatori, načinjeni pažljivim kombiniranjem određenih volumena visokokvalitetnih organskih i anorganskih materijala matrice.

Kreativni proces usvaja specijalnu orgonsku tehnologiju matrice, ekstrapolirane iz istraživačkog rada Wilhelma Reicha, prvi put demonstriranu 1930-ih i 1940-ih godina.

Prema Dr. Reichu orgon je (poznat i kao prana, ki, chi, eter, životna energija, esencija kreacije) sveprožimajuća kreativna sila u prirodi, nevidljiva energija koja ispunjava cijeli svemir, kreira materiju i život.

Vjeruje se da nesmetan i dovoljan protok ove energije unutar i van našeg tijela omogućuje dobro zdravlje i vitalnost.

Orgonit je sintetička supstanca čiji individualni sastojci u zajedničkoj mješavini imaju alkemijsko djelovanje.
Privjesci su izrađeni od epoksi smole, poludragog kamenja, zlatne mjedi, srebrnih i zlatnih listića uz zaštitu moćnih mantri i meditacije za dobrobit Vašeg ljubimca, što se osjeti u njihovom svakodnevnom korištenju.

Potiču veselo raspoloženje i radost. Programirani su energijom najviše univerzalne ljubavi za krajnju dobrobit svog nosioca.

Mali orgonski privjesak srce povezan je s okruglim čeličnim krugom kroz koji lako možete provući ogrlicu od Vašeg ljubimca.

Dostupan u više boja:

  • roza
  • plava
  • zelena
  •  lila
  •  žuta
  •  narančasta
  •  šungit-crna

Orgonski-privjesak-za-kucne-ljubimce-3-400x400Nabavite svoj Orgonski Privjesak Za Kućnog Ljubimca u našem webshopu:

Atma webshop

 

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 05.05.2016.
Slijedeća objavaSvi mi imamo čarobni štapić za ostvarenje želja – Sanja Plavljanić-Širola će vas naučiti kako ga koristiti…
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.