Orgonski privjesak Syam OM Shanti je mali orgonski generator, načinjen pažljivim kombiniranjem određenih volumena visokokvalitetnih organskih i anorganskih materijala matrice.

Kreativni proces usvaja specijalnu orgonsku tehnologiju matrice, ekstrapolirane iz istraživačkog rada Wilhelma Reicha, prvi put demonstriranu 1930-ih i 1940-ih godina.

Prema Dr. Reichu orgon je (poznat i kao prana, ki, chi, eter, životna energija, esencija kreacije) sveprožimajuća kreativna sila u prirodi, nevidljiva energija koja ispunjava cijeli svemir, kreira materiju i život.

Vjeruje se da nesmetan i dovoljan protok ove energije unutar i van našeg tijela omogućuje dobro zdravlje i vitalnost dok nedostatak ili disbalans pozitivne energije kreira bolest i depresiju.

Orgonit je sintetička supstanca čiji individualni sastojci u zajedničkoj mješavini imaju alkemijsko djelovanje.
Orgonski privjesak Syam OM Shanti

Tamno plavi orgonski privjesak pravokutnog oblika – Syam OM Shanti , izrađen je od epoksi smole, poludragog kamenja i komadića mjedi uz zaštitu energetski jakih svetih mantri i meditacije što se osjeti u svakodnevnom nošenju.

Svojom dubokom plavom nijansom pruža osjećaj dubokog mira osobi koja ga nosi oko vrata.

Privjesak je na čvrstoj crnoj elegantnoj špagi koja služi kao njegova ogrlica. Njegova dužina je otprilike do srčane čakre/visina područja srca.

Stiže k Vama u roku od par dana, lijepo zapakiran i spreman za korištenje/darivanje.

miniiNaručite:

Atma webshop – Orgonski Privjesak Syam OM Shanti

Prethodna objavaDOSTA! Ovih 10 stvari vjerojatno BEZRAZLOŽNO trpite!
Slijedeća objavaSitali – pranayama za rashlađivanje
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.