Orgonski prsten Crvena Ruža je mali orgonski generator, načinjen pažljivim kombiniranjem određenih volumena visokokvalitetnih organskih i anorganskih materijala matrice.

Orgonit je sintetička supstanca čiji individualni sastojci u zajedničkoj mješavini imaju alkemijsko djelovanje.

Kreativni proces usvaja specijalnu orgonsku tehnologiju matrice, ekstrapolirane iz istraživačkog rada Wilhelma Reicha, prvi put demonstriranu 1930-ih i 1940-ih godina.

Prema Dr. Reichu orgon je (poznat i kao prana, ki, chi, eter, životna energija, esencija kreacije) sveprožimajuća kreativna sila u prirodi, nevidljiva energija koja ispunjava cijeli svemir, kreira materiju i život.

Vjeruje se da nesmetan i dovoljan protok ove energije unutar i van našeg tijela omogućuje dobro zdravlje i vitalnost dok nedostatak ili disbalans pozitivne energije kreira bolest i depresiju.
Orgonski Prsten Crvena Ruža

Prekrasan orgonski prsten u obliku crvene ruže sa kamenčićima tirkiza, gorskog kristala i kvarca, napravljen je od epoksi smole, navedenog poludragog kamenja i komadića mjedi uz mantre te meditaciju za dobrobit svog nosioca.

Nosi se u svrhu uzemljivanja, jačanja samopouzdanja, hrabrosti i borbenosti. Zaštita moćnih mantri i meditacije osjeća se svakodnevnim nošenjem prstena.

Lijepi orgonit u obliku ruže trajno je pričvršćen za podesivi prsten od antialergijskog nehrđajućeg čelika.

Vaš prsten stiže u roku od par dana, lijepo zapakiran i spreman za korištenje/darivanje.

miniiNaručite:

Atma webshop – Orgonski Prsten Crvena Ruža

Prethodna objavaHoroskop za ljeto 2016. godine: Mnogi znaci će zaista uživati u sreći!
Slijedeća objavaKad Mjesec zaplovi Vodenjakom, SVE je moguće! Na koga će ovo najviše utjecati?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.