Orgonski prsten – ljubičasti plamen je mali orgonski generator, načinjen pažljivim kombiniranjem određenih volumena visokokvalitetnih organskih i anorganskih materijala matrice.

Orgonit je sintetička supstanca čiji individualni sastojci u zajedničkoj mješavini imaju alkemijsko djelovanje.

Kreativni proces usvaja specijalnu orgonsku tehnologiju matrice, ekstrapolirane iz istraživačkog rada Wilhelma Reicha, prvi put demonstriranu 1930-ih i 1940-ih godina.

Prema Dr. Reichu orgon je (poznat i kao prana, ki, chi, eter, životna energija, esencija kreacije) sveprožimajuća kreativna sila u prirodi, nevidljiva energija koja ispunjava cijeli svemir, kreira materiju i život.

Vjeruje se da nesmetan i dovoljan protok ove energije unutar i van našeg tijela omogućuje dobro zdravlje i vitalnost dok nedostatak ili disbalans pozitivne energije kreira bolest i depresiju.

minniLjubičasti Plamen

Oblik ruže – izrađen u 4 ljubičaste nijanse od epoksi smole, poludragog kamenja, komadića mjedi uz mantre i meditaciju za dobrobit svog nosioca.

Otvaranje i balansiranje svih energetskih centara, a posebno Sahasrara čakre koja predstavlja “vrata za transcendenciju”. Pogodan je za sve koji žele krenuti duhovnom stazom i za one koji već jesu na njoj.

Pruža osjećaj emotivnog iscjeljenja i samopouzdanja te pomaže u komunikaciji i psihičkoj zaštiti osobi koja ga nosi. Zaštita moćnih mantri i meditacije osjeća se svakodnevnim nošenjem prstena.

Lijepi orgonit u obliku ruže trajno je pričvršćen za podesivi prsten od antialergijskog nehrđajućeg čelika.

Vaš prsten stiže u roku od par dana, lijepo zapakiran i spreman za korištenje/darivanje.

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 22.07.2016.
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 23.07.2016.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.