Teslina purpurna ploča je jedno od najvećih praktičnih dostignuća istraživanja Tesline materijalne i duhovne ostavštine. Ona djeluje svojim indikacijskim magnetnim poljem biostimulativno na stanične procese, poboljšava regenerativne procese i mikrocirkulaciju u oboljelom tkivu. U zadnjih 10 godina u svijetu se prodalo više od 100 milijuna Teslinih purpurnih pločica i diskova! Oprez s kopijama – naše ploče su originali koji posjeduje certifikat i kompletno kliničko ispitivanje obavljeno na Institutu za rehabilitaciju Sokobanjska u Beogradu i na Tehnološko-metalurškom fakultetu.

Više:

Ljubičasta ili purpurna boja predstavlja sedmu zraku i ljubičasti plamen poznat u metafizici kao ljekoviti dio spektra. Originalna Teslina purpurna ploča je obojana originalnom purpurnom bojom, predhodno ionizirana (gdje atom gubi valentni elektron i postaje pozitivni ion, koji privlači i prihvaća purpurnu boju).

U mnogim eksperimentima i laboratorijskim analizama utvrđeno je da je osnovni princip djelovanja purpurne ploče emisija energije koja je u stanju proći kroz tkivo svakog živog bića.

STALNIM NOŠENJEM TESLINE PLOČE I DISKA POSTIŽE SE SLJEDEĆE:

 • prvo i najvažnije: sasvim sigurno će podići Vašu osobnu vibracionu frekvenciju
 • podstiču proces regeneracije tkiva
 • ako se disk stalno nosi oko vrata, a ploča u džepu ili u Vašoj neposrednoj blizini (u torbi, na radnom stolu, u autu, ispod jastuka itd…) radit ćete s više energije i sporije ćete se umarati.

DOZIRANJE I NAČIN PRIMJENE:

Teslina ploča i disk se mogu nositi bez vremenskog ograničenja.

Svakih 15- 30 dana potrebno ih je isprati pod mlazom tekuće mlake vode (2 minute), radi čišćenja od negativne energije koju su akumulirali od Vas i Vaše okoline.

USPJEŠNO POMAŽU KOD:

 • bolova različitog porijekla
 • reumatskih oboljenja
 • astme
 • migrene
 • upale sinusa
 • posttraumatskih stanja
 • spondiloze, artroze, distorzije, distenzije
 • kontuzija, povreda
 • osjećaja mučnine i povraćanja
 • kod nervoza i psihičkih napetosti
 • aritmije srca
 • umora i iscrpljenosti
 • stresa

ISKUSTVA KORISNIKA

Od mnoštva pozitivnih iskustava korisnika izdvajamo nekoliko:

– Djevojčica u dobi od 10 godina imala je od rođenja probleme sa upalom sinusa, stalno začepljenje sinusnih kanala, popraćeno bolovima te visokim temperaturama. Koristila je lijekove koje su joj doktori prepisivali (sirupe sa kortikosteroidima i antibiotike), a poboljšanje je uvijek bilo kratkotrajno. Nakon upotrebe Tesline ploče i diska stanje se počelo drastično poboljšavati. Stalnim nošenjem diska i ploče, njena bolest je nestala u potpunosti. Djevojčica sada ima 15 godina, i nema više nikakvih problema sa sinusima.

– Djevojčica u dobi 8 godina s astmom od rođenja koristila je lijekove i pumpice za inhaliranje. Kada je počela koristiti Teslinu ploču astma je kroz kratko vrijeme u potpunosti nestala. Ploča je i danas uvijek uz nju (i danju i noću), a disk nosi stalno oko vrata. Djevojčica više ne koristi nikakve lijekove.

– Doktorica opće medicine ima bolove u križima. Kada sjedi na stolici, na radnom mjestu, veliku Teslinu ploču drži u naslonjaču stolice, i tako uopće nema bolove dok je u sjedećem položaju.

– Muškarac u dobi od 53 godine, zadnjih 20 godina pati od nesanice. Koristi Teslinu ploču na način da mu je ona ispod jastuka. Vrlo je zadovoljan, kvalitetno spava bez buđenja noću i budi se odmoran.

– Gospodin koji je prebolio infarkt miokarda, te je imao česte aritmije srca, svakodnevnim korištenjem ploče i diska, stanje mu se drastično poboljšalo tako da su aritmije u potpunosti nestale.

Energija ploče i diska djeluje kroz bilo koji materijal, osim kroz metal.

Kompletno kliničko ispitivanje ploče obavljeno je na Institutu za rehabilitaciju Sokobanjska u Beogradu. Rezultate tog istraživanja, uključujući ispitivanje na Tehnološko-metalurškom fakultetu, možete preuzeti ovdje. Preuzmi – Ispitivanje na tehnološkom fakultetu / Kliničko ispitivanje


Original Teslina purpurna ionizirana ploča – Velika

Sprječava razvoj bolesti, umanjuje stres, pospješuje opće raspoloženje, diže vibraciju. Ubrzava duhovni razvoj i oživljava proces regeneracije stanica.

Oprez s kopijama – naše ploče su originali koji posjeduju certifikat i kompletno kliničko ispitivanje obavljeno na Institutu za rehabilitaciju Sokobanjska u Beogradu i na Tehnološko-metalurškom fakultetu.

Dimenzije: 27,9×27,9 cm

Cijena: 599 kn – Besplatna dostava (Hrv.)

2 KOMENTARA

 1. poštovani,

  pišem iz Slovenije. Naručio bi veliku purpurnu Teslinu ploću. Pišete, da je to original. Da li ima koji certifikat, da li je to istinito, pošto mnogi pišu o falsifikatima,…?! Puno hvala na odgovoru. Sve dobro,

  Janko

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.