Oshove zen karte su putokaz na stazi osobnog razvoja, lišene misticizma i nerazumljivih simbola. One dotiču istinu i srž bića putem arhetipskih slika, jezikom kojim se podsvijest, baš kao i u snovima, po Jungovom načelu sinkroniciteta obraća svjesnom biću kako bi vas usmjerila na ostvarenje punog životnog potencijala i pomogla vam donijeti razborite odluke.

atma.hr – 45

Zen kartama se ne proriče budućnost, iako one mogu dati naznaku smjera u kojem će se situacija najvjerojatnije razvijati. One su namijenjene osobama koje svjesno rade na sebi i preuzimaju odgovornost za kreiranje svojeg života, ali žele dublji uvid u nejasnu situaciju ili odnos, kako bi na temelju stečenih spoznaja same donijele odluke i poduzele odgovarajuće korake prema samoispunjenju, a time stvorile budućnost kakvu žele.

Kako biste dobili besplatnu dnevnu poruku ovih karata koje je osmislio veliki indijski učitelj zena Osho, lajkajte facebook stranicu Mystical Voyager te po želji uključite opciju “see first” kako bi vam se objave uvijek prikazivale na vašem zidu:
https://www.facebook.com/mystical.voyager.hr/

Tarot savjetovanje / Čitanje iz zen karata

Produbite spoznaje o situaciji koja vas muči, o odnosu o kojem brinete, o dvojbama koje traže donošenje dobre odluke, o potencijalu ili mogućem ishodu vaših izbora ili postupaka te o bilo kojem drugom problemu za koji tražite rješenje.

Zatražite me:

  • za analizu svih tipova odnosa (ljubavnih, obiteljskih, prijateljskih, poslovnih) ili njihovih određenih aspekata (komunikacije, teme koja je upravo “iskrsla” u inače stabilnom odnosu, potencijala određene suradnje, kompatibilnosti i sl.);
  • za analizu najrazličitijih situacija, pitanja, izazova i problema;
  • kad ste u dilemi između dviju ili više opcija pa vam treba pomoć kako biste se lakše odlučili;
  • za uvid u vaše stanje “ovdje i sada”: koji su vaši strahovi i blokade, što vas podržava, kuda zapravo idete, koja je sljedeća stepenica u vašem životu (smjer u kojem trebate ići);
  • za rođendansku ili novogodišnju analizu: otkrivanje vaše najdublje čežnje bića za novi ciklus života i svih aspekata povezanih s njom (vaše jakosti i slabosti, mogući izazovi, itd.).

Cijena pisane analize: 100 kn za uplate na račun ili €15 karticama via PayPal.
Cijena se odnosi na samo jedno konkretno pitanje s eventualnim potpitanjima vezanima uz temu pitanja (dakle, analiza jedne situacije, jednog problema, jednog odnosa, jedne dileme, itd.).

Kontakt: [email protected]
Boris Pecigoš
Majstor Osho zen tarota, majstor i učitelj Reikija, voditelj Vision Quest radionica