atma.hr – 45

Tražiš li zaista istinu, samu suštinu, umjesto površinske “kozmetičke” promjene svog života? Tražiš li ono što negdje u sebi osjećaš da jest, da je ključno, da je apsolutno… i da je.. tu, u tebi, uvijek.. Osjećaš li duboko unutra, nešto što um može nazvati samo lijepom bajkom, ali kad vidiš jasnije, vidiš da je tek to prava stvarnost? Osjećaš li da je sve već u redu, da je sve na svom mjestu, da u stvarnosti nisi osoba koja misliš da jesi već nešto neizmjerno veće od toga? Osjećaš li da je mir, ljubav, bliskost, sigurnost, snaga.. ovdje, tik ispod površine?

Suština ovog izleta bit će dijeljenje razumijevanja duboke istine o tome tko ili što smo to zapravo mi te na koji način u svakom trenutku kreiramo 100% doživljaja vlastite stvarnosti.

Ovo nije intelektualno već direktno razumijevanje koje kroz uvide svakome ponaosob dolazi iznutra. Ono se u svom temelju razlikuje od gotovo svih tehnika i metoda kojima pokušavamo promijeniti svoje iskustvo. Ovdje ništa ne pokušavamo promijeniti već kroz direktni uvid u mehanizam u pozadini raskrinkavamo trikove vlastitog osobnog uma, prestajemo vjerovati vlastitim mislima i stvarati otpore te počinjemo dopuštati da dublja inteligencija sama disharmoniju u našim životima transformira u harmoniju. I to se, čarolijom, zaista, dešava! Nekoliko osobnih iskustava o susretu s razumijevanjem pročitajte ovdje.  

Također, za podršku s fizičke i energetske strane, svaki polaznik dobiva tretman terapijskim Peter Hess zvučnim zdjelama Sandre Jurenović (Serenity Studio).

Očekuje vas:

atma.hr – 45

★ otvaranje za unutarnji prostor čiste prisutnosti, dublji dio sebe, otkrivanje vlastite mudrosti kroz jednostavno, a moćno razumijevanje koje se prenosi kroz opušten razgovor

★ prilika za istinsku trajnu unutarnju transformaciju u smjeru unutarnje stabilnosti, bistrine uma, mira, staloženosti, unutarnje sigurnosti, dublje povezanosti, povjerenja u život, prepuštanja, obilja, unutarnje snage i ljubavi

★ velika kuća s pogledom na Pag izdvojena iz naselja na samoj obali mora, imamo vlastite dvije mini plaže i molić

★ druženje, upoznavanje i stvaranje novih prijateljstava s ljudima koji idu u istom pravcu otkrivanja istine

★ uživanje u prirodi, moru, zalascima sunca

★ uživanje u finoj hrani i još boljem piću

★ s nama ide Sandra Jurenović (Serenity studio – zvučna masaža) te svaki polaznik ima iscjeljujući tretman tibetanskim zdjelama uključen u cijenu

★ mnoštvo čarobnih trenutaka koji izrone kad dotaknete onaj istinski dio sebe izvan racionalnog uma…

🐬 možda vidimo dupine, znali su ovdje skakati na 30ak metara od obale

Seminar je prilagođen potpunim početnicima kao i onima koji su već upoznati s razumijevanjem, ali ga žele produbiti.

Više fotografija ove predivne lokacije na kojoj ćemo biti smješteni pogledajte ovdje, a nekoliko fotografija s bivših retreata i putovanja pogledajte ovdje.

Detaljnije o sadržaju seminara i dodatne informacije potražite ovdje.

Voditelj: Darko Pribeg (darkopribeg.com)

Termin: Prvi Maj, srijeda – nedjelja, 1.-5.5.2019.

Lokacija: Kuća uz more i bungalovi “Luna”, Karlobag. Kuća je malo izvan mjesta i nemamo susjeda, oko nas je samo priroda 🙂 U kući su 4 sobe (dvije dvokrevetne i dvije s bračnim krevetom), bungalovi su dva dvokrevetna i jedan četverokrevetni.

Cijena: Cijena uključuje smještaj, seminar i jedan tretman tibetanskim zdjelama. Broj mjesta je ograničen na 14. Da bi rezervirali svoje mjesto potrebno se prijaviti i uplatiti nepovratni polog od 600 kuna.

atma.hr – 45

 • za uplate pologa do 18.3.
  • ako ste smješteni u kući 2200kn
  • ako ste smješteni u bungalovu 2100kn
 • za uplate pologa do 17.4.
  • ako ste smješteni u kući  2300kn
  • ako ste smješteni u bungalovu  2200kn
 • za uplate pologa poslije 17.4.  
  • ako ste smješteni u kući  2400kn
  • ako ste smješteni u bungalovu  2300kn

Prijevoz: Polazak je u srijedu ujutro, povratak u nedjelju popodne/predvečer. Raspoređujemo se po autima, dijelite troškove puta. Kod prijave mi javite dolazite li svojim autom ili ne, tj. želite li da vam nekoga smjestim u auto ili želite li da vas smjestim kod nekoga u auto. Ako nemate auto i ne dolazite iz Zagreba ili nekog većeg grada, tj. nitko ne dolazi iz vašeg smjera, možete autobusom ili vlakom doći do Gospića pa vas tamo u srijedu pokupimo ili autobusom do samog Karlobaga.

Hrana: Zajedno kuhamo, uvijek će biti i vegetarijanska i nevegetarijanska opcija, što hoćete ponesete od kuće, a ostatak zajedno kupujemo u dućanu u Karlobagu ili Gospiću.

Informacije i prijave: [email protected] ili 091/504-8086

Facebook event: www.facebook.com/events/389506955168867/

Dobrodošli!

Sandra & Darko


Prijava na proljetni retreat

[contact-form-7 id=”178850″ title=”Prijava na proljetni retreat”]

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here