Otkrij svoj potencijal!

Većinom želimo raditi velike stvari u životu. No, nikada nas nisu naučili, kako da otključamo naš istinski potencijal. Zato lako gurnemo ciljeve u stranu ili čak odustanemo od njih.

Koliko puta do sada si se zapitala: U čemu sam najbolja? Koji su moji talenti?

Ili si bila u nedoumici – Poslovnoj. Ljubavnoj. Životnoj.

Gledamo na uspjeh drugih i pitamo se kako je moguće da su oni dobili sve? A što je sa mnom?

Ako želiš postići sličnu razinu uspjeha, trebaš pronaći ono što je ispravno za tebe i moraš krenuti za tim. Dobra vijest je da je to u tvojim rukama, i to više nego što misliš.

Ne moraš se oslanjati na sreću. Možeš prepoznati i izgraditi navike u ponašanju, koje će ti dopustiti da otkriješ viziju svojih potencijala i uspjeha.

Points of you

„Coaching s alatima Points of you je pravo rješenje za ovakve slučajeve“, kaže nam Ivana Radić. „Svaka stvar ili predmet koji vidimo, svaka sitnica u životu ima bezbroj perspektiva, a pravi je izazov gledati na stvari iz nove perspektive, one koja nam nije bila u vidokrugu. Otuda krećemo prema boljoj situaciji – ljubavnoj, poslovnoj, životnoj.“

„S Ivanom sam započela radionice jer sam htjela imati jasnoću onoga što želim i dobiti nove uvide o sebi. Njeno vodstvo je zaista izvrsno, zna što radi, obavi pripremu prije svake radionice, sve teče s lakoćom. Ja se osjećam ugodno i opušteno osjećam tijekom radionica te budem jako zadovoljna s uvidima koje dobijem“, Veronika.M.

Više o tome što možeš dobiti pročitaj ovdje.

Cijena individualnog sata: 300,00 HRK