“Psychic Development” je ezoterična tehnika razvijanja psihičkih vještina, intuicije i sposobnosti vizualizacije. To je drevna jogijska tehnika koja se tisućama godina prenosi sa učitelja na učenika, i dalje podučava na ovaj način.

Vježbajući koncentraciju na onome što je pozitivno i dobro za naš duhovni razvoj mi otvaramo vrata ispunjenju. Želje je potrebno transformirati i balansirati kako njihovo ostvarenje ne bi bilo uzrokom patnje već sreće.

Posebna serija mentalnih vježbi kroz “Psychic Development” pročišćava um i energetsko tijelo kako bi se otvorili za jasne vizije i projekcije misli. Ona uključuje specifične vježbe disanja i koncentracije, vizualizacije i dvije moćne mantre. Cijela tehnika transformira mentalne obrasce, jača koncentraciju i moć imaginacije čineči tako misli pozitivne i kreativne.

Ajna-sharadaPrakticirajući ovu tehniku kroz vođeno disanje kroz nadije i čakre, oni se pročišćavaju, a aura jača od tuđih utjecaja. Tehnika kulminira u konačnoj meditaciji koja pomaže da se osobni snovi pretvore u stvarnost.

Psychic Development je tehnika koja se odnedavno uči i redovno prakticira u Hrvatskoj a dolazi preko linije učitelja Sri Dharma Mittre u duhu tradicionalne yoge. Otvorena je za sve tragaoce na duhovnom putu koji žele pročistiti ili razviti svoje psihičke sposobnosti, otvoriti se za bolju intuiciju i kreativnost kroz lijepu i ugodnu seriju jogijskih vježbi.

Prethodna objavaUspješan život – život na “četiri kotača”
Slijedeća objavaBhagavad-gita – Nadljudsko znanje staro 120 milijuna godina
Sandra je posvećena yogi koju prakticira od 2001.g. a podučava od 2006.g. Znanje dobiva od najeminentinijih svjetskih duhovnih i yoga učitelja kroz posljednjih 15 godina a prije toga istraživala je u ezoteriji, astrologiji, duhovnosti, alternativi, starim narodima i sl. Od 1995.g. tu simboliku i znanja pretače na svoje umjetničke kreacije, kao i danas. Desetak godina je bila pod utjecajem Sri Sri Ravi Shankara, proučavanja znanja yoge od njega i drugih inspirativnih duhovnih učitelja. To joj je promijenilo život i dalo duboku praksu yoge, pranayame, kriye, meditacije i karma yoge. Uz to je pet godina prakticirala Ashtanga i Power Vinyasa yogu, inspirirana Krishnamacharyom također, te završila Školu yoge Nava i podučavala nekoliko godina u tim stilovima. Posjetila je mnoge radionice sa najpoznatijim svjetskim učiteljima Vinyasa, Ashtanga, Power, Iyengar, Jivamukti, Yoga Srca i Kundalini. Želja za daljnjim napredovanjem u yogi usmjerila ju je prema jednom od najvećih mastera današnjice Sri Dharma Mittri u New York. Susret s njim sve je potpuno promijenio. Završila je "Life of a Yogi" obuku za učitelje 2011.g., postala internacionalno prihvaćena učiteljica i donijela nam je Dharma yogu u Hrvatsku. Od tada redovno posjećuje svog učitelja i senior učitelje u New Yorku, Londonu i dr. Dharma yoga je tradicionalna yoga koja podučava 8 udova yoge (Ashtanga yoga) i 9 glavnih tradicija (Hatha-Raja, Karma, Kriya, Jnana, Mantra, Yantra, Laya, Kundalini i Bhakti yoga). Sandra je 2001.g. napustila dotadašnje poslove u medijima i izdavaštvu kako bi išla putem umjetnosti, duhovnosti i yoge. Bila je vrlo aktivna u svijetu umjetnosti, mode i interijera. Paralelno je kroz yoga praksu i znanje nalazila sve dublji smisao. 2009. g. zajedno sa prijateljicom otvara poznati zagrebački Yoga Centar i Školu Divya. Od tada redovno podučava i nadograđuje svoje znanje o yogi, vedama, duhovnosti i bhakti yogi, kao i stručne edukacije za Vastu. Duboko je zahvalna na svakom znanju i inspiraciji, kao i na prilici da to dijeli. Web: Dharma Yoga Centar & Zagreb School of Yoga Science

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here