Duhovna ekonomija, Svjesni izbor i Financijska inteligencija autorice Natali Luks zasigurno su knjige koje jednom u životu treba pročitati. A kada ih pročitate, onda ćete ih poželjeti imati na polici kako biste ih iznova i iznova čitali i bolje razumijevali sve u sebi i oko sebe.

 Svatko ima želje. Neke ostvarujemo, a neke ne.

Što su želje? Odakle dolaze? O čemu ovisi njihovo ostvarenje?

O vanjskim okolnostima ili o nama samima?

Put ostvarenja želja proces je koji zahtijeva trajno prisjećanje na našu istinsku prirodu, na to Tko i Što uistinu jesmo.

Želja je nakladnika otvoriti čitateljima pogled na taj proces iz točke motrišta nove paradigme. One iz koje želje ostvarujemo.

Knjiga koja je pred vama namijenjena je svima koji su odlučili svjesno živjeti, slobodno djelovati i svjesno stvarati.

Ostvariti svoj puni potencijal.

NATALI LUKS: DUHOVNA EKONOMIJA

Duhovna ekonomija zbirka je kolumni koje je Natali Luks objavila tijekom 2009. i 2010. godine na internetskom portalu Monitor.hr. Kolumne obrađuju univerzalne teme, kao što su međuljudski odnosi, posao, financije, a potkrijepljene su primjerima iz tadašnjih svakodnevnih događaja.

Za objavljivanje knjige autorica se odlučila iz jednostavnoga razloga. Ona već postoji. Mnogi čitatelji „skidaju” kolumne s interneta i uvezuju u skripta, kako bi se njima lakše služili. Netko ih čita kao motivirajuće štivo kojim počinje dan, nekima koriste kad „zapnu”, pa u njima nalaze pomoć pri rješavanju problema, a nekima su inspiracija za promjenu svijesti, jer su u njima našli odgovor na bitna pitanja.

U svakom slučaju kolumne su prerasle prvobitnu autoričinu namjeru, koja je bila pisati o vlastitim iskustvima i spoznajama kako bi i druge potaknula na slično razmišljanje. Jer mnogim su čitateljima postale svojevrsnim udžbenikom.

NATALI LUKS: SVJESNI IZBOR

U knjizi Svjesni izbor autorica je iznijela spoznaje stečene životnim iskustvom te tijekom dugogodišnjega rada i suradnje s dragim prijateljima na mnogim tečajevima i radionicama u Školi svjesnog življenja.

Knjiga je napisana kao udžbenik, tako da je svaki pojam definiran i objašnjen. Tema knjige vrlo je jednostavna, jer u biti je riječ o samo dva pojma, o istini i o zaboravu istine. Natali Luks te je pojmove opisala na mnogo načina i s različitih strana. Namjerno se ponavljala, možda na štetu zanimljivosti, samo da bude što jasnija u poruci da istina postoji iako smo je zaboravili.

Knjiga je zahtjevno štivo jer nije napisana da zadovolji mentalnu znatiželju, nego da potakne promjenu svijesti. Stoga je treba studirati, rečenicu po rečenicu i promišljati o pročitanome.

NATALI LUKS: FINANCIJSKA INTELIGENCIJA

Ova je knjiga priručnik uz knjigu Svjesni izbor, pa je treba čitati kao njezin sastavni dio. U knjizi Svjesni izbor autorica je podrobno opisala metodologiju promjene razine ljudske svijesti, a u ovom priručniku opisuje praktičnu primjenu te metodologije na području financija.

Knjiga je napisana redoslijedom koji omogućuje osvješćivanje financijske inteligencije.

Ako sve odmah ne razumijete ili ako vam se tekst čini apstraktnim, nemojte se obeshrabriti, jer to samo znači da još niste svjesni duhovne dimenzije novca, pa još uvijek vjerujete da novčanim sredstvima možete riješiti probleme s novcem, bilo povećanjem zarade ili restrikcijom potrošnje.

Ali kada se suočite sa činjenicom da posjedovanjem novčanica ne mogu nestati problematični osjećaji u vezi s novcem, možda ćete se sjetiti sadržaja ove knjige.

To može biti vaš trenutak zaokreta u novu financijsku paradigmu.

Više o knjigama pročitajte na www.puni-potencijal.hr ili na www.skolasvjesnogzivljenja.com

Poklonite knjige sebi ili drugima!

Cijena knjiga:

NATALI LUKS: Duhovna ekonomija – Nov pogled na ljudske mogućnosti

130 kn (276 str., meki uvez)

NATALI LUKS: Svjesni izbor – Kako ostvariti zajedništvo, blagostanje i napredak

180 kn (280 str., meki uvez)

NATALI LUKS: Financijska inteligencija – Upravljanje financijskom energijom

90 kn (88 str., meki uvez)

+ cijena poštarine

Za kupnju tri knjige poštarina za HR je besplatna!!!

Knjige možete naručiti na [email protected] i na 091/5201285
Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 11.05.2016.
Slijedeća objavaČine li vas VIŠE vibracije bolesnima? Evo zašto ste vjerojatno nekompatibilni!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.