Otkrij koliko su ti čakre uravnotežene

2561Zvijezde, nakshatre i planeti u vedskoj astrologiji govore o nama više nego uopće možemo zamisliti. Čakre su povezane sa planetarnim položajima u našem osobnom horoskopu, i upravo one su kanali putem kojih se božanska svijest “spušta” i manifestira u svijetu. Ovisno o tome koliko su naše čakre uravnotežene, u našem životu će prevladavati harmonija ili kaotičnost. Kada znamo u kakvom su nam stanju čakre, puno lakše možemo osvijestiti “problematična” područja u životu na kojima trebamo najviše raditi. A kada znamo to, lako možemo primijeniti određene metode koje će omogućiti da se energija čakri manifestira na harmoničniji način.

Prije bi smo godinama trebali studirati astrologiju da bi dobili dovoljno znanja kako iz natalne karte iščitati u kojem su nam stanju čakre. Sada, kada se Saturn nalazi u Mula nakshatri, mnogo tog drevnog, tajnog znanja postaje dostupno na puno jednostavniji, jasniji i dublji način.

Sa zadovoljstvom te pozivamo na 2. stupanj “Discovering YOUniverse” seminara koji će se održati 24. ožujka (petak) u Zagrebu. Na 2. stupnju ovog famoznog seminara otići ćemo puno dublje u znanje o povezanosti između planeta, nakshatri, horoskopskih znakova i čakri. Osim toga, naučit ćeš jednu praktičnu i jednostavnu tehniku pomoću koje u manje od 5 minuta (bez prethodnog znanja astrologije!) možeš saznati stanje svojih čakri. Ovo je potpuno nova tehnika koju smo testirali na mnogo primjera, te koja je odvela naše Jyotish analize na potpuno novu, dublju razinu. Sama tehnika je vrlo jednostavna i može ti služiti kao ulaz u svijet vedske astrologije. Korištenjem ove tehnike moći ćeš procijeniti količinu neuravnotežene energije u svakoj čakri, u postocima (!), kao na sljedećoj slici:

Za sudjelovanje u ovom seminaru nije nužno da si prisustvovao 1. stupnju “Discovering YOUniverse” seminara. No ako si prisustvovao 1. stupnju seminara, ovaj stupanj će ti dati puno dublje znanje o važnosti čakri i energija koje one predstavljaju. Ako će biti dovoljno zainteresiranih ljudi za 1. stupanj seminara, mogli bi smo razmotriti opciju da ga organiziramo dan prije 2. stupnja.

“Discovering YOUniverse” seminar – 2. stupanj, održat će se u petak, 24. ožujka u Zagrebu, na adresi Vitezovićeva 6 (na Gornjem gradu), od 18:00 – 21:00. Cijenu i više detalja možeš saznati na sljedećem linku:

Planeti i čakre: seminar u Zagrebu, 2. stupanj

Imamo još jedno iznenađenje za tebe! Budući znamo da je mnogo onih koji su zainteresirani za analizu čakri, ali nemaju mogućnosti da ju trenutno naruče  – pripremili smo pojednostavljenu analizu čakri u skladu s vedskom astrologijom. U pojednostavljenoj analizi se ne nalazi tekstualni opis stanja čakri i potencijalnih “alata” s kojima se njihovo stanje može poboljšati (što sadrži puna analiza čakri od 3-5 A4 stranica – cijena 160kn). Analiza sadrži informacije o planetarnim položajima za vrijeme tvojeg rođenja, božanskom potencijalu (shakti) koji si donio/la sa sobom u ovaj svijet, te grafički prikaz općeg stanja tvojih čakri (prikazano kao na slici iznad). Cijena ove analize je samo 49 kn. No danas će prvi čitatelj našeg omiljenog Atma portala, koji nas kontaktira dobiti ovu analizu potpuno besplatno! 🙂 Daj svemiru priliku da te blagoslovi!

Ako želiš naručiti analizu čakri, ili imaš bilo kakvo drugo pitanje, kontaktiraj nas na [email protected] .

Klikni ovdje da vidiš primjer pojednostavljene analize čakri.
O nama

Govindadas – Igor Mihajlović

Govindadas je Vastu savjetnik i dizajner iz Hrvatske. Edukaciju o Vastu Shastri započeo je uz Ignaca Perasa 2012. godine, a završio je kod dr. Anand Bhardwaja.

Achala – Sylwia Mihajlović

Achala je Jyotish astrologinja i učiteljica meditacije iz Poljske. Vedsku astrologiju prakticira od 2010. godine uz vodstvo mnogih učitelja, konstantno produbljujući svoje znanje uvidima dobivenim kroz svakodnevnu meditaciju. Uči meditaciju od 2009. godine, a prakticira od 2006.
OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.