Osobni broj svakog pojedinca darovan je rođenjem i baš zato on otkriva osobnost čovjeka, kao i dijelove osobnosti kojih čovjek možda nije svjestan te zbog toga ne koristi svoj puni potencijal u životu.

Numerologija poznaje devet osnovnih tipova ljudi.

39

Svaki od tih devet brojeva ima svoju vladajuću planetu, s toga je svaki broj specifičan sa svojim određenim karakteristikama.

Temelje numerologije postavio je Pitagora, koji je jedan od najvećih matematičara i filozofa u povijesti.

Vaš OSOBNI BROJ dobiti ćete zbrajanjem svih brojeva u datumu rođenja.

Primjer:

Godina rođenja: 25.6.1989.

2+5+6+1+9+8+9= 40 a to je 4+0= 4

(U numerologiji se dvoznamenkasti broj uvijek svodi na jednoznamenkasti broj).

Osobe sa Osobnim brojem 1 (Sunce):

Ove osobe imaju velike ambicije, inteligentni su, žele biti neovisni, uporni su, tvrdoglavi i imaju visok ego. Osobe rođene u broju jedan rođene su vođe, često ostvaruju visoke rezultate u poslu i bitna im je materijalna sigurnost. Jedinice su energetski jake pa ponekad mogu i ´trošiti´ energiju ljudi koji ih okružuju, s toga znaju biti teški za okolinu. U nekim slučajevima sebi postavljaju previsoke ciljeve, koje ne mogu uvijek ostvariti, pa tada postaju arogantni i nervozni.

75Osobe sa Osobnim brojem 2 (Mjesec):

Ove su osobe osjećajne, lako se prilagođavaju i sklone su upijati tuđu negativnu energiju. Osobe dvojke su neodlučne i nepovjerljive, teško donose odluke i znaju biti stidljive. Veliki su materijalisti i uvijek žele doći do statusa. Vole pomagati svojoj obitelji i uvijek su tu za svoje prijatelje. Imaju visoke kriterije pri odabiru partnera. Mjesec (vladajuća planeta broja 2) im daje nejasnoće, pa često mogu mnogo toga pogrešno shvatiti. Posesivne su i jako zaštitnički nastrojene prema svojoj obitelji i djeci.

Osobe sa Osobnim brojem 3 (Jupiter):

Ove su osobe nepredvidive, brze i direktne. Vole zadovoljstva i stavljaju ih na prvo mjesto. Veliki su idealisti pogotovo kada je ljubav u pitanju. Blistaju kada se osjećaju voljenima a u suprotnom su teški i nezadovoljni. Izrazito su emotivni, komunikativni i inteligentni, međutim nemaju radnih navika i ne ustraju u svojim planovima.Trojke su vesele, zabavne i zapravo specifične osobe.

Osobe sa Osobnim brojem 4 (Saturn):

 Ove su osobe discipliniranirane, iskrene, privržene i stroge prema sebi i drugima. Četvorke su veoma stabilne osobe no dosta krute u svojim razmišljanjima, zatvoreni su i teško im je prići. Teško prihvaćaju nove osobe u svome životu. Veoma su emotivne. U ljubavnim vezama su lojalne i požrtvovne ali vole imati kontrolu nad partnerom. Ove osobe krasi mudrost, strpljenje i istinoljubljivost.

Osobe sa Osobnim brojem 5 (Merkur):

Ove su osobe govorljive i komunikativne. Naprednih su ideja, vrlo su radoznale i vole promjene. Ne vole dosadu, vesele  su i pomalo djetinjaste naravi. Nisu skloni brzo se vezati u emotivnim odnosima. Neuhvatljivi su jer veoma cijene svoju slobodu. Uz njih je život nadasve zabavan ali i veoma nesiguran. Oni brzo razmišljaju, inteligentni su i imaju moć brzog privikavanja.

Osobe sa Osobnim brojem 6 (Venera):

Ove osobe vole ugađati sebi, vema su šarmante i zavodljive. Vode računa o svome izgledu kao i o čistoći. Požrtvovni su prema svojoj obitelji i prema djeci. Teško podnose rastanke s toga često ostaju u lošim vezama ili brakovima. Ponekad su neodgovorni jer prvenstveno vole ugađati sebi. Umjetnici su u zavođenju i dobri su u poslovima koji su vezani za sve što je u službi ljepote. Imaju aspekte da se bave umjetnošću i dizajnom.

39

Osobe sa Osobnim brojem 7 (Uran):

Ove osobe krasi inteligencija, predan rad i velika duhovnost. Ovo su osobe koje puno razmišljaju i analiziraju. Zbog vlastite nesigurnosti znaju biti sitničavi i skloni perfekcionizmu. Vole kritizirati druge ali ne vole da se njih kritizira. U ljubavi su dosta ljubomorni. Vole sve što je novo i napredno jer imaju široke vidike. Veoma su suvremeni. Sedmice vole proučavati i imati duboke razgovore.

Osobe sa Osobnim brojem 8 (Mars):

Ove osobe imaju bogat unutarnji život i ne vole uništavati svoj sklad u ljubavnim odnosima. Osmice su osvajači, mogu biti i agresivni kada su pod pritiskom. Puni su energije i snage. Oni vole ljude i žele im pomoći. Veoma su ležerni, ne vole presigne i ugađaju sebi. Odgovorni su u poslu i zaštitnički prema voljenim osobama. Sebi su dovoljni. Mogu biti tromi i lijeni. Često su i kontradiktorni. Imaju sposobnost brze regeneracije i posjeduju najaktivnijeg anđela čuvara.

39

Osobe sa Osobnim brojem 9 (Neptun):

Ove osobe su vrlo emotivne i zatvorene u bilo kakvim komunikacijama. Ne vole pričati o sebi i uvijek zadržavaju neke tajne. Čvrsto stoje iza svojih uvjerenja, jako su tvrdoglave i teško mijenjaju svoje mišljenje. Nikada ne traže pomoć od drugih. Nagle su naravi, za čas planu, nezavisni su i hrabri. Devetke su veoma uporne osobe koje imaju visoko mišjenje o sebi. Stranse su i vole voljeti.

Osvojite besplatnu opširnu numerološku analizu!

Prva tri čitatelja koja se jave na www.facebook.com/TarotGalaxy biti će nagrađeni! Prva osoba koja se javi sa svojim datumom rođenja dobiti će na poklon Tarot čitanje za naredna 3 mjeseca, druga osoba osvojiti će Sinastriju (usporednu analizu partnera), a treća osoba Numerološko čitanje lekcija kroz život.

Roland Gregorić, www.facebook.com/TarotGalaxy

PLAVA SVJETLOST AURE

PLAVA SVJETLOST AURE

Narukvica s plavim ahatom i 3 vrste kvarca

Perle mystic aura kvarca, gorskog kristala (kvarca), plavog čipkastog ahata i titanium aura kvarca nanizane na gumicu.

Gorski kristal najsnažniji je iscjelitelj. Plavi čipkasti ahat stimulira krunsku čakru, dovodeći energiju u polje aure. Mystic aura kvarc olakšava svjesni kontakt sa anđelima. Titanium aura kvarc donosi harmoniju, potiče kreativnost.

Cijena: 160,00 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaKvalitetan ljudski život namijenjen je samospoznaji
Slijedeća objavaUmjesto pokapanja u lijesove, vaši voljeni preminuli mogu postati – drveće!?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.