Otkrijte svoje blokade obilju i zdravlju kroz “Okruglu dugu” do svog ja, s Jasminom Kovačev, Master trenerom EFT-a i META zdravlja.

atma.hr – 39

SVJETLOST VAS ZOVE, POKRENITE SE

Jeste li potpuno zadovoljni svojim životom u svakom njegovom segmentu? Ako niste, zašto niste, što je ono što Vam ne dozvoljava da živite život punim plućima?

Najčešći odgovor je je vezan za našu okolinu, ili samo da imam još ovo, samo da sam riješio/la ono… i tako život prođe u iščekivanju nečeg iz budućnosti koja i kad dođe, postoji sljedeće samo da… ili samo kad…

Odgovor je mnogo češće u nama samima nego što možemo i da zamislimo, ali od svojih slijepih uglova, od svojih energetsko emotivnih ožiljaka, mentalnih obrazaca, od svog ne razumijevanja kako u stvari svijet u kojem živimo funkcionira, ne vidimo ne samo rješenje, nego odakle i da počnemo sa traženjem rješenja. Ne mislim ovdje na vidljivi dio svijeta, nego na onaj suptilni, okom nevidljivi,  koji koliko god da je suptilan je i ekstremno moćan, a ako ne poznajemo kako funkcionira, teško da možemo i krenuti na put rješavanja onog što nam smanjuje doživljaj sreće, zadovoljstva, zdravlja, dobrih odnosa sa drugima…

Odakle krenuti?

Za rješavanje svakog problema ili za napredak u bilo kojoj oblasti života,  postoje 3 koraka.

  1. Prvi – biti svjestan da imamo problem tj. da nas nešto blokira
  2. Drugi – biti spreman za rad na njemu
  3. Treći – rješavanje blokada

Naravno da moramo biti spremni za to sto želimo, a svi smo mi na različitom stupnju spremnosti. Pronađite sebe i u koju kategoriju pripadate.

atma.hr – 78
  1. Nespremni i nesvjesni

Ima onih koji zapnu već na prvom koraku. Svi oko njega ili nje vide da ima problem, ali ga osoba ili nije svjesna ili samu sebe zavarava jer ima dojam da je tako lakše. Postavlja se po nekada u poziciju žrtve i „jadan ja“.  Ovo su osobe koje obično još nisu ni zakoračile u vode osobnog razvoja  ili im vlastiti „slijepi“ uglovi ne dozvoljavaju ni da sagledaju sebe. One obično ne vjeruju  da imaju problem, a svi oko njih vide da ga imaju, ili krive sve oko sebe i okolnosti u kojima su za sve što im se događa. Rijetko se upute u vode rada na sebi osim ako ih velika muka ne natjera, mada i tada gledaju da pobjegnu sa tog puta.

  1. Nespremni i svjesni

Ima onih koji su svjesni da imaju problem, ali nisu spremni da preuzmu odgovornost za njegovo rješavanje. To je najbrojnija kategorija. Pronaći će brojne izgovore zašto ne i zašto ne sada. I tako dan po dan,  godina po godina, a problem je kao snježna gruda koja se kotrlja, raste i raste dok ne dođe do lavine. Kao da čekaju da će se sve samo po sebi riješiti. Doduše,nekada se to i dogodi, ali je jako malo onih koji to dožive. Obično se događa akumulacija novih slojeva u nama samima. Što duže čekamo, više je slojeva i sporije ih je riješiti, a život doživljavamo na sve teži način, zdravlje je sve gore, ili su odnosi sa drugima sve gori ili je financijsko stanje sve gore. Takvi postanu spremni kada ih život grubo tresne i to najčešće u vidu zdravstvenog problema, kao posljedice „stresa“ zbog svih nezadovoljstava i vlastitog doživljaja sebe i drugih te svijeta oko sebe.

  1. Spremni i nesvjesni

Ovo je kategorija koja je otvorenog uma, i vrlo brzo svladava prepreke jednom kada im se ukaže pravi put. Čak i ako ih ne svladava brzo, upornost koju često imaju (jer su spremni) im pomaže da izdrže i do kraja osjete sve  blagodati rada na sebi.

atma.hr – 75
  1. Spremni i svjesni

Ovdje postoje dvije faze spremnosti.

Prva faza traži određena razumijevanja koja nisu dio nečeg sto su nas učili roditelji i škola. Razumijevanje nas kao ljudskih bića i funkcioniranja nas u ovom svijetu energija. Živimo u svijetu instant rješenja i svi bi rado instant rješenje za sve svoje probleme, ne shvaćajući da tako što ne postoji. Doduše postoje kraći putevi, ali ne i magičan štapić, magična pilula koja će nas do toga dovesti.  Mnogi posežu za izborima koji naprave još više problema nego što su ih inicijalno imali ili ih vrte u krug jer nemaju mapu kako bi prepoznali gdje su i kuda dalje. Znači, naći pravi ali efikasan put je ključ daljem napretku. Velika je šteta za sve koji odustanu, a došli su u ovu fazu jer nisu imali „mapu“ na svom putu.

Druga faza je u stvari početak rješavanja svojih blokada. To je faza u kojoj imate mapu i znate da praćenjem mape nećete zalutati na svom putu kao i da ćete efikasno rješavati svoje teme kako bi živjeli život bez blokada koje vas sputavaju u stvaranju onoga sto želite. I ovdje se često javlja unutrašnji otpor jer podsvijest teži da nas drži u okviru svojih programa (blokada) i u okviru svoje zone komfora. Svaki trud u premošćivanju ovog otpora bude na kraju višestruko nagrađen.

Na kojem god koraku da ste, na kojem god nivou spremnosti i svijesti, vrijeme je za sljedeći korak. Ako ne sada, kada? Za nekog je to prvi korak, za nekog drugi, a za nekog tko zna koji. Gdje god da ste, šetnjom kroz „Okrugu Dugu“ spoznajete svoje blokade i svoju jedinstvenu mapu kako bi što prije mogli stići do onog što želite, bilo da je to obilje, zdravlje ili uspjeh u bilo kojoj sferi života.

Tijekom dva cijela dana, dobit ćete upravo to, spoznati svoju mapu, spoznati svoje blokade,  i dobiti jasnoću gdje ste i kako dalje do rješenja najkraćim putem bez magičnog štapića. Da bi postigli obilje, zdravlje i uspjeh, neminovan je rad na sebi. Mnogi se pitaju što to znači raditi na sebi. Ima i onih koji i misle da efikasno rade na sebi i odjednom dobiju fatalnu dijagnozu. To je očigledan znak da ono što su radili nije bilo dovoljno efikasno.

atma.hr – 39

Ove godine ponovo imate priliku da u vidu dvodnevnog programa osjetite popularni seminar-radionicu koju su već neki prije vas osjetili.  Ne samo da su osjetili, nego su dali komentar da im je ovaj program na vrhu liste svih naših programa.

Napravite prvi korak ka postizanju onog sto želite bilo da je obilje, zdravlje, bolji odnosi sa okolinom, uspjeh…

Što kažu oni koji posjetili ovaj program:

„Izuzetno mi je odgovarao način na koji sam primila znanje i uvide, posebno način na koji sam sama sebi mogla pomoći u otpuštanju i rješavanju problema“.

„Jedno krasno novo iskustvo. Zahvaljujem i ostajem i dalje potpuno otvorenog uma!“

„Iako sam bio siguran da su moja saznanja velika i da su moje emocije u mnogim segmentima odrađene, ostaje još dosta toga što treba odraditi. Sve u svemu odlično.“

„Oplemenili ste nas, i sa različitih uglova digli ,,uvis”“

„Oduševljena sam predavanjima jer sam ušla dublje u sebe, dobila nove uvide, nove spoznaje, dubinu i širinu.“

„Maestralno osmišljena i vođena edukacija. U svakom danu novi uvidi i podstrek za rad na sebi. Hvala.“

„Osjećaj dobrobiti od seminara i postepeno povezivanje tema sa jednom zlatnom niti; divno uklapanje kockica sa dubokim značenjem za mene samu u smislu razumijevanja puta kojim treba da idem.“

„Moram priznati da nisam sve pohvatao,ali ono što sam upio u mozak je fantastično.Preporuka svakome i tko nema problema u životu a pogotovo tko ih ima.“


Widget not in any sidebars

Da bi ovo iskustvo približili što široj javnosti napravili smo nešto bez presedana – ponuda koja se objeručke prihvaća. Cijene po kojim vam se omogućava pohađanje su samo djelić stvarne vrijednosti ovakvog programa i djelić cijena ovakvih edukacija.

U Zagrebu 04. i 05.05.2019. od 10 do 18.30 – 250 kuna po osobi.

Zaista više nema prostora za izgovore.

Ako ne napravite prvi korak sada, kada će biti vrijeme za njega?

Spremni? 🙂

Prijava na: http://tehnikaemocionalneslobode.com/home/seminari-okrugla-duga/on-line-prijava/  kontaktirati će vas naša organizatorica

ili mob: 095 86 49 786

jasmina kovacev 1 1

Voditeljica programa:

Jasmina Kovačev, Coach za postizanje vrhunskih dostignuća – podrijetlom iz Novog Sada, a već preko 20 godina živi na Novom Zelandu. Na našim prostorima dugi niz godina donosi napredne edukacije koje je stjecala širom svijeta. Uz široku edukaciju

preko 30 modaliteta i tehnika, priznata je kao AAMET Master Trener EFTa, IMMA Master Trener META-Zdravlja, voditelj programa osobnog i profesionalnog razvoja “Okrugla Duga”, Autor knjige “Preobrazite svoje slabosti u snagu”, kreator programa emotivne i mentalno transformacijske podrške oboljelim od raka “Biram život”.

1 KOMENTAR