pixabay

160×600 text-47 lijevo

McDonald’s je pod konstantnim napadom zdravstvenih stručnjaka koji tvrde da fast food hrana “goji svijet”. Osim toga, pod udarom su i zbog sastojaka u njihovim namirnicama. Nakon ovog popisa, uvjerit ćete se kako je u njihovim namirnicama zaista svašta. Od plastike, ljudske dlake, antidepresiva, otrova, štetnih konzervansa…

1. Chicken Mcnuggets. U njima je sadržano silikonsko ulje koje sadrži na primjer očna leća. Silikonsko ulje ne smatra se otrovnim, no zaista, zar treba biti sastojak bilokakve, pa i ove tzv. hrane?

Na temelju provedenog istraživanja utvrđeno je da pilići s farma s kojih se snabdjevaju restorani brze prehrane, sadržavaju u sebi antidepresive (kako i ne bi bili depresivni?), antibiotike, arsen, kao i lijekove protiv alergija.

2. Salate. McDonaldsove salate sadrže propilenski glikol kako bi održali svoje salate hrskavim i “svježim” i do tjedan dana. Ista kemikalija se koristi i u antifrizu.

3. Jabučne pite. Cysteine L je aminokiselina sintetizirana iz ljudske kose i koristi se u proizvodnji umjetnih aroma za meso i za omekšavanje kruha. Mcdonalds je koristi u svojim jabučnim pitama i drugim pečenim “delicijama”.

4. Silicijev dioksid koristi se u proizvodnji stakla, optičkih kabela i cementa, ali i u industriji brze hrane. Koriste ih u svojim “gulašima” kako bi što duže ostali jestivi.
5. TBHQ konzervans. Dobiva se iz nafte i koristi se u kozmetici. Pronađen je u čak 18 Mcdonaldsovih proizvoda. Pet grama ovog konzervansa je otrovna doza.

6. Celuloza je u svemu, sladoledima, sirupima, umacima za salatu…

7. Amonijev sulfat koristi se u proizvodnji kruha. Ista tvar koristi se za ubijanje insekata.

Sve za profit!

Podijelite ovo i sa svojom djecom!

Not lovin’ it!

Izvori: collective-evolution.com/examiner.com
Prethodna objavaStvari bez kojih smo sretniji
Slijedeća objavaIznenađujuće: Ovo je najdublji ljudski strah!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.