Otto Koster, ovlašteni shiatsu terapeut, već 19 godina se bavi shiatsu terapijom i predaje kolegij Aromarefleksologija u Aroma akademiji. Završio je Internacionalnu shiatsu školu i školu refleksologije pri Europskom institutu za vitalnu energiju. Radio je u Belgiji, Njemačkoj i Sloveniji, a od 1995. godine proveo je mnogo individualnih seminara.
Član je stručne komisije HUPED-a za shiatsu.

♦ REIKI
Seminar preporučam svima koji žele unaprjediti svoje iscjeliteljsko i duhovno iskustvo.
Kraljevska tehnika iscjeljivanja,duhovnog razvoja i energetske zaštite.
Cijena: 900 kn

♦ REFLEKSOLOGIJA STOPALA 
Refleksologija stopala je drevna metoda pomoću koje možete preventivno djelovati ili popraviti svoje fizičko,psihičko i emotivno stanje.
Na stopalima se, kao i na dlanovima ili ušima nalaze refleksne zone svih naših organa, limfnog i krvožilnog sustava.
Kada tretiramo refleksne zone na stopalima, potičemo procese iscjeljivanja i uspostavljanja ravnoteže u na fizičkoj, emotivnoj, mentalnoj,energetskoj i duhovnoj razini.
Na ovoj radionici ćete naučiti kakva je povezanost djelova stopala uz organe, endokrini, limfni i krvožilni sustav.
Najvažnije, naučiti ćete na koji način tretiranjem stopala možete utjecati na uklanjanje problema kao što su glavobolja, problemi s plućima, probava, tlak, imunitet, ginekološki problemi i još puno, puno toga.
Radionica je podjednako namjenjena onima koji žele refleksologiju koristiti za svoje dobro, kao i za one koji u radu s ljudima već koriste neke druge metode rada na tijelu.
Cijena: 900 kn

MAHAAVATAR BABAJI KRIYA YOGA
Babajijeva metoda prosvjetljenja

♦ SHIATSU
Shiatsu je cjelovita metoda rada na ljudskome tijelu, nastala 60-ih godina prošlog stoljeća u Japanu. Ta metoda je svojevrsna kompilacija raznih metoda. U njoj je integrirana u teorijskom i praktičnom smislu kompletna kineska akupresura, zatim određene tehnike klasične japanske Anma-masaže, zapadne tehnike istezanja, te razne psihološke metode otpuštanja napetosti i osvještavanja tijela. Osnovne tehnike primjene su pritisci palca, lakta, koljena, razna istezanja, rotacije i tehnike disanja. Njihovom primjenom obnavlja se energetska ravnoteža tijela, te se uklanjaju umor, napetost i stres.

Kontakt:
Otto Koster, mob. 098 885322
[email protected]

Molimo vas prijavite se preko donje prijavnice.
odgovorit ćemo vam mailom o slijedećim terminima seminara.
Hvala

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 01.03.2017.
Slijedeća objavaDani otvorenih vrata u PremYoga Studiju
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.