Poziv svim zainteresiranim ženama za rad na osobnim temama!

Unutar grupe istraživati ćemo što za Vas znači biti žena.
Da li je to jednako i/ili više od biti kćerka, sestra, partnerica, supruga, majka, radnica, studentica… Istraživat ćemo teme odnosa, granica, strahova, vaših želja i potreba. I još mnogo više, uz podršku i bez osude. Stoga,
Želite li istražiti svoje misli i emocije?
Želite li istražiti dubinu i kvalitetu svojih odnosa?
Želite li biti autentična, svoja?

Upravo sve to i možete! U sigurnom okruženju ženske grupe.

atma.hr – 45

O PSIHODRAMI
Psihodrama je specifična akcijska metoda psihoterapije.
Za razliku od drugih metoda koje nerijetko koriste isključivo razgovor, u psihodrami i na psihodramskoj sceni istražujemo vlastitu temu ili problem dinamički koristeći tijelo, emocije i um. Cilj psihodrame je razvoj spontanosti i kreativnosti koje smo socijalizacijom izgubili. Naglasak je na tome da svaki pojedinac razvije vlastitu spontanost i kreativnost te da ih primjeni za rješavanje osobnih problema, što u konačnici vodi sretnijem i ispunjenijem životu.

O GRUPI
Ženska grupa će se sastajati jedanput tjedno u popodnevnim ili rano večernjim satima, u trajanju od 2 do 2,5 sata. Priključiti se mogu sve punoljetne osobe bez obzira na prethodno iskustvo rada na sebi, bez obzira na dob, stručnu spremu i zanimanje. Prije ulaska u grupu potrebno je doći na motivacijski intervju koji služi međusobnom upoznavanju, gdje ćemo razgovarati o vašim potrebama i interesima. Motivacijski razgovor je besplatan i neobvezujuć za ulazak u grupu. Grupa kreće s radom početkom listopada, a broj članica je ograničen na 10 osoba. Prijave su otvorene do 18.09.2019., nakon čega će uslijediti motivacijski intervjui.
Dobrodošle!

Prijava i sve dodatne informacije na:
e- mail: [email protected]
mobitel: 092 1626 872
Ljubazno molim u prijavi navesti vaše ime i prezime, godinu rođenja,
broj mobitela i e-mail adresu.

Voditeljica :
Maja Aqqad prof. sociologije, psihodramski psihoterapeut s višegodišnjim iskustvom rada s pojedincima i grupama.
Nositeljica Europskog certifikata iz psihoterapije koji dodjeljuje Europska krovna organizacija za psihoterapiju (European Association for Psychotherapy).

PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE

Prijavite se ovdje za
NOVU PSIHODRAMSKU GRUPU ZA ŽENE

prijavi se