Ayurvedski liječnik dr. Biju Madhavan, B.A.M.S. MD Ayurveda održati će predavanje 10.6. u subotu u 11.00 sati u EUROPSKOM DOMU u Zagrebu.

Tema predavanja će biti Panchakarma – drevna tehnika detoksikacije i dovođenja tijela u ravnotežu koja je ujedno i najjači ispravljački alat što Ayurveda uopće može ponuditi u svrhu ostvarivanja zdravlja.

Potrebno je naglasiti da osim što je najmoćnija metoda, Panchakarma je također i najprirodnija metoda za održavanje zdravlja kod ljudi. U potpunosti je u skladu sa ljudskim prirodnim mehanizmima za čišćenje tijela od toksina.

Panchakarma je pokupila svu slavu i sjaj u Ayurvedi upravo zbog toga što ayurvedski liječnik koji provodi Panchakarmu mora imati najšire znanje i biti izvrstan stručnjak u svim područjima Ayurvede.

Kao vrsni poznavatelj ove drevne procedure dr. Biju Madhavan objasniti će koja je njena svrha, od čega se sastoji, kako se točno provodi te kako se sama procedura prilagođava individualnim potrebama pojedinca koji ju pohađa.

U svojoj dosadašnjoj bolničkoj praksi bilježi zavidne rezultate u provođenju više od 3.000 Panchakarma procedura na svojim pacijentima, od kojih je nekoliko desetaka bila i iz Hrvatske.

Dr. Biju Madhavan će vas na predavanju upoznati s iznimno velikim brojem zdravstvenih stanja kod kojih Panchakarma daje dobre rezultate i kakve točno rezultate možemo očekivati nakon pohađanja ove zaista posebne procedure.

Ayurvedski liječnik ističe kako se ta procedura provodi ne samo u slučaju zdravstvenih poteškoća već i za prevenciju nastanka bolesti odnosno za “održavanje” zdravlja. Tako da na nju možemo gledati i kao na redoviti “servis” za ljudsko tijelo baš kao što je i vozilima potreban redoviti servis kako bi cijeli sustav radio onako kako je zamišljeno.

Potrebno je naglasiti također, kako ne postoji takva procedura u niti jednom trenutno postojećem medicinskom sustavu na svijetu.

Predavanje je otvorenog tipa i dobrodošli su svi pojedinci koji žele saznati više o mogućnostima ostvarivanja i održavanja zdravlja bilo za sebe ili za nekoga od svojih najmilijih.

U siječnju 2018. godine planiran je grupni odlazak na Panchakarmu u Ayurvedsku kliniku na jugu Indije gdje je će dr. Biju Madhavan provesti proceduru za novu grupu pojedinaca iz Hrvatske.

Posjet Indiji se planira u organizaciji Ayurvedskog centra Elementa, a na predavanju će biti izložene i informacije o samoj Ayurvedskoj klinici i mogućnostima za priključivanje grupi polaznika.

Predavanje je u prvom redu zamišljeno kao informativno te niti na koji način nije obvezujuće za priključivanje grupi polaznika koji planiraju posjetiti Indiju, stoga dr. Biju Madhavan poziva sve koji žele saznati nešto više o Ayurvedi, ljudskoj prirodi i zdravlju.

Za sudjelovanje na predavanju nije potrebna prethodna najava, a svi posjetitelji koji dođu na predavanje imaju priliku preuzeti poklon bon u vrijednosti 100 kn za ayurvedske tretmane u Ayurvedskom centru Elementa.

Za vrijeme svoga boravka u Zagrebu, dr. Biju Madhavan održavati će ayurvedske konzultacije u periodu od 6.6. do 21.6.2017. Svi zainteresirani za pregled i ayurvedske konzultacije kod ovog izvornog ayurvedskog liječnika informaciju više mogu saznati OVDJE.

Prethodna objavaŠto me Chris Cornell naučio o žalosti, ljubavi i umjetnosti
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 24.05.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.