Horoskop otkriva tri znaka koja će na polju ljubavi imati najviše uspjeha u najvrućim mjesecima godine. Tijekom ljeta 2019., osobe rođene u ta tri znaka su predodređene da ispune svoje najdublje emotivne želje.

atma.hr – 78
Vodenjak

Vodenjaci imaju najveću šansu napraviti korak dalje u vezi ili čak postati roditelji. Najtopliji mjeseci u godini će biti posebno dobri kada su u pitanju obiteljske veze.

Ovo će biti odlično vrijeme za ulaženje u ozbiljan odnos.

Za one koji su već u vezi sada je savršeno vrijeme da kažu sudbonosno da.

Rak

Rak kao najemotivniji znak horoskopa ovog će ljeta imati apsolutnu sreću u ljubavnim odnosima. Konačno, moći ćete izaći iz lošeg odnosa i/ili upoznati savršenog partnera. Žudite za vjernim partnerom, pa ćete u lipnju/junu upoznati upravo takvu osobu.

Ako ste već dugo razmišljali o jednoj osobi rođenoj u zračnom znaku, možete sada imati nezaboravne trenutke. Ova kombinacija obećava ozbiljnu vezu.

atma.hr – 39

Lav

Iako vatreni Lavovi misle da još uvijek nije vrijeme da se smire, ovog ljeta će promijeniti svoje mišljenje.

Tijekom lipnja/juna, komplicirana situacija će se konačno riješiti i stvari će postati jasnije nego ikada ranije. Srpanj/jul i kolovoz/avgust su mjeseci koji će donijeti puno smijeha, ljubavi i čak bračne ponude. Ovo je pravo vrijeme da razmislite o tome.

One koji su slobodni čeka nevjerojatna romansa.

luftika

atma.hr – 78
3 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here