Designed by Freepik

Evo koja će 3 znaka imati najviše sreće u ljubavi do kraja ožujka.

Ne vjeruj svemu što misliš…

OVAN

Kada je riječ o ljubavi i novostima na ljubavnom planu, druga polovica ožujka će vam donijeti tu dugo očekivanu promjenu.

Izlazili ste iz veze u vezu u potrazi za pravom osobom, ali vas je svaka nova ljubavna avantura razočarala, i taman kada ste bili blizu odluke da ostanete sami, jedna osoba koju ste nedavno upoznali će vas toliko impresionirati da nećete znati što vas je snašlo!

Na početku ćete se praviti da vaše emocije nisu toliko jake, ali kako vrijeme bude prolazilo, nećete moći sakriti toliki nalet osjećaja.

STRIJELAC

Ako ste u dužoj vezi, bilo bračnoj ili dugogodišnjoj, ovo je pravi period za vas, uživat ćete u ljubavi isto kao da ste na početku veze!

Uvijek govori dobro o drugima…
Iako ste u dugoj vezi, emocije su i dalje jake, i privlačnost je također na visokom nivou.

S partnerom se slažete bolje nego ikada, i vrijeme je da se počastite nekim romantičnim putovanjem na kojem ćete biti sami i gdje vas nitko ne može uznemiravati.

RIBE

Ako ste spremni za ljubavnu avanturu, onda ćete je i dobiti.

Bez obzira da li će ta avantura postati nešto ozbiljnije ili će ostati na nivou strasti i flerta, druga polovica ožujka je otvorena za nova emotivna poznanstva, i moći ćete birati s kim želite probati neke nove stvari, a možda vas čeka i neko romantično putovanje.

Mesečni horoskop / lovesensa

Uvijek govori dobro o drugima…
OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.