Foto: unsplash.com

Rujan/septembar će biti prepun tranzita, neki će biti teži od drugih pa nije ni čudo što će ovaj mjesec biti nepovoljan za tri konkretna znaka. Pripremite se za ovaj period i strpljivo, hladne glave donosite odluke. U pitanju je prelazna faza i trebate znati da neće trajati zauvijek.

atma.hr – 78
Niz tranzita tijekom rujna/septembra donijet će izazovne trenutke za 3 znaka Zodijaka. I drugi znakovi će osjetiti neke turbulencije, ali ne u tolikoj mjeri.

Ako vam je prva pomisao kada pročitate ovo “probudi me kad završi rujan/septembar”, niste sami. Ovaj mjesec će biti prepun tranzita, neki će biti teži od drugih pa nije ni čudo što će rujan/septembar biti nepovoljan za tri konkretna znaka.

Pripremite se za ovaj period i strpljivo, hladne glave donosite odluke. U pitanju je prelazna faza i trebate znati da neće trajati zauvijek.

Tri znaka koja će tijekom rujna/septembra pratiti izazovi:

1. Blizanci

Kada Merkur krene retrogradno 27., dosta planeta će putovati unazad – maksimalno za godinu dana. Čini se da se stvari u svijetu, a možda i u vašem životu, kreću unazad (mada vaše financije nisu toliko pogođene). Ove retrogradnosti generalno nisu opasne po život, samo su dosadne i frustrirajuće.

Što se tiče zdravlja i dalje trebate biti pažljivi i pripaziti do 22., ali nakon tog datuma doći će do dramatičnog poboljšanja. U međuvremenu, trudite se da poboljšate zdravlje.

Ljubav će biti bolja nego prošlog mjeseca, ali vaš ljubavni planet se i dalje kreće retrogradno. Zato budite oprezni u ljubavi. Neka se odnosi razvijaju kako hoće. Nema potrebe da donosite važne ljubavne odluke. Vrijeme će pokazati što treba učiniti. Rujan/septembar je pogodan mjesec za psihološki napredak – prošli mjesec je također bio. Bilo da ste uključeni u formalne vrste terapije ili ne, doći će do psiholoških otkrića.

atma.hr – 52
Mladi Mjesec 07.09. dodatno će razjasniti emocionalna i obiteljska pitanja. Tijekom mjeseca će vam dolaziti informacije koje će odgovoriti na sva vaša pitanja. Čini se da financije ovog mjeseca nisu problem. Vaša novčana kuća je prazna i samo se Mjesec kreće tamo – 1., 2., 29. i 30.

Pošto će se Mjesec dva puta ovog mjeseca kretati kroz novčanu kuću, zarada bi trebala biti bolja nego prošlog mjeseca. Financijska energija i entuzijazam jači su od 07. do 20. kako Mjesec raste. Novac i financijske mogućnosti mogu doći na mnogo načina i kroz mnoge ljude.

2. Rak

Rakovi, izgleda da se financijski nesporazum s voljenom osobom rješava 05. ili 06. i među vama postoje dogovor i suradnja. Društveni kontakti povećavaju financije 28. i 29. Planetarna snaga je sada na svom maksimalnom donjem, noćnom položaju. Donja polovina vašeg grafikona najjača će biti ove godine.

Dakle, najbolje je da se fokusirate na dom, obitelj i svoje emocionalno zdravlje. Čak će i vaš planet karijere, Mars, biti u vašem četvrtom polju od 15. nadalje. Ovo pokazuje da je trenutno vaša misija obitelj.

banner za stvari DRVO SRECE

Iako ćete morati paziti na zdravlje od 22. nadalje, ovo je ipak sretan mjesec. Snaga u vašoj četvrtoj kući pokazuje da vas univerzum poziva da radite ono što najviše volite – da budete fokusirani na dom i obitelj.

Ako planirate renoviranje ili velike popravke, od 15. pa nadalje je dobro vrijeme (dozvolite samo više vremena za projekt; može doći do odlaganja). Ako samo preuređujete dom, od 1. do 11. je povoljan period.

Planet karijere u vašem četvrtom polju pokazuje da je dobro da svoje ciljeve u karijeri ne ostvarujete otvorenom akcijom. Zamislite sebe na mjestu na kojem želite poslovno biti. Oraspoložite se, osjetite to. Radnje koje ste vizualizirali će se dogoditi sasvim prirodno, same od sebe.

Kao što smo spomenuli, potrebno je paziti na zdravlje. Najvažnije je da se dovoljno odmorite. Simptomi koje možda osjećate su samo privremeni, uzrokovani stresom. Sljedećeg mjeseca stres će proći i vaše zdravlje i energija će se vratiti na normalne razine. U međuvremenu, pripazite.

atma.hr – 78
3. Lav

Retrogradna aktivnost dostiže vrhunac u godini krajem mjeseca; od 27. nadalje dosta planeta će se kretati retrogradno. Iako na financije nema utjecaja, do 27. se događaji usporavaju, kako u svijetu, tako i u vašem životu. Postoji sporiji napredak prema vašim ciljevima. Ovo usporavanje možete iskoristiti za sebe. Budite strpljivi oko kašnjenja. Radite manje. Provedite više vremena promatrajući svoj život i svoje ciljeve. Pogledajte gdje se mogu poboljšati, saznajte više činjenica.

Kada se planete ponovo počnu kretati prema naprijed, bit ćete spremni da svoje planove sprovedete u djelo. I dalje ste na godišnjem financijskom vrhuncu do 22. pa je mjesec pred vama uspješan. Vaš fokus je na financijama – kako i treba biti. Mars u kući novca do 15. dobar je financijski signal.

Pošto vlada vašom blagotvornom 9. kućom, on postaje poput Jupitera – planete obilja u vašem osobnom horoskopu. On proširuje financijske vidike. Njegova prisutnost pokazuje da ima profita kod stranih kompanija i stranih investicija.

Sunce u 2. polju pokazuje da se osobno bavite financijama, a ne da delegirate stvari drugima. Također, to ukazuje da trošite na sebe i imate imidž prosperitetne osobe.

banner za knjige UNIVERZUM TI CUVA LEDA

Budući da će Merkur biti retrogradan 27. (a ovaj retrogradni efekt će biti mnogo jači u odnosu na prethodna dva koja smo imali), pokušajte obaviti sve važne kupovine, investicije i financijske odluke prije tog datuma. Nakon tog datuma se primirite.

Ljubav je još uvijek komplicirana. Oni koji planiraju vjenčanje trebali bi sačekati bolji mjesec. Ipak, postoji srectna romantična prilika za samce 05.09. i 06.09.. Sretna prilika za posao je vjerojatno 28.09. i 29.09., ali sačekajte još činjenica o tome i otklonite sve sumnje. Stvari možda nisu onakve kako izgledaju.

Budite oprezniji u vožnji 22.09. i 23.09. i budite strpljiviji sa šefovima i autoritetima u tom periodu. Zdravlje je relativno dobro, ali ipak mu je potrebno posvetiti pažnju.

sensa.mondo