Foto: unsplash.com

Dragi Škorpioni, Bik je vaš polarno suprotni znaka, što znači da će vas izazvati da se suočite s podsvjesnim dijelovima svog bića. Očekuju vas i naročite turbulencije na polju emotivnih odnosa, Sunce i Uran donose mračne iskre i uzrokuju sukobe.

atma.hr – 78
Svako proljeće je šansa za razvoj, novi ciklus života i povod za slavlje. Ovog proljeća situacija je malo drugačija. Svjedoci smo globalne krize i cijeli svijet se nalazi u jednoj velikoj izazovnoj situaciji, a vladavina Bika nekim znakovima Zodijaka donijet će olakšanje, dok neke očekuje otežan period.

Sunce je ušlo u Bika 19. travnja/aprila i u ovom znaku će boraviti sve do 20. svibnja/maja. Svemir nas tijekom vladavine Bika testira i šalje nam četiri retrogradne planete – Jupiter, Veneru, Saturn i Pluton.

Također, asteroid Palas koji je nazvan po grčkoj boginji Ateni , također kreće retrogradnim putem u svibnju/maju. Venera je vladarica Bika pa će u svojoj retrogradnoj fazi imati pojačan utjecaj tijekom vladavine ovog znaka.

Svjetliju notu ovog perioda uspostavio je mlad Mjesec koji je donio dozu stabilnosti, zadovoljstva i višeg sistema vrijednosti.

Evo koja 3 znaka Zodijaka očekuje težak i rizičan period tokom vladavine Bika:

atma.hr – 39

Škorpion – Izlazite iz zone komfora

Dragi Škorpioni, Bik je vaš polarno suprotni znaka, što znači da će vas izazvati da se suočite s podsvjesnim dijelovima svog bića. Očekuju vas i naročite turbulencije na polju emotivnih odnosa, Sunce i Uran donose mračne iskre i uzrokuju sukobe.

Vaš planetarni vladar Pluton također će biti retrogradan u ovom periodu i utječe na vašu treću kuću komunikacija, misaonog procesa i neposredne razmjene. Pluton vas suočava s vašim moćima i snagom kako bi vas izbavio iz zone komfora. Na početku takva transformacija bit će vrlo otežana, ali nakon oluje stižu predivni darovi.

Strijelac – Očekuje vas veliko nerazumijevanje

Fokus je na polju odnosa. Što očekujete od svog partnera? Što želite od trenutnih odnosa? Retrogradna Venera poljuljat će vaše emotivne odnose i promijeniti dinamiku njihovog razvoja. Ali zapamtite – dobivate ono što dajete.

Sunce u Biku prolazi kroz vašu šestu kuću zdravlja i razumijevanja. Moguće je da vaši stavovi i ideje neće odmah naići na razumijevanje bliskih ljudi. Sačekajte s donošenjem drastičnih odluka.

atma.hr – 78
Ribe – Pasivna agresija

Retrogradna Venera uzdrmat će vašu četvrtu kuću obitelji i emocionalnih temelja. Mogući su obiteljski sukobi i nelagodnost u domu, ali najveći promašaj je da probleme gurate pod tepih. Razgovarajte s članovima obitelji o svemu što vas muči i pokušajte pronaći kompromis.

Prisutnost Urana donosi revolucionarno ponašanje, sukobljene stavove i neusklađene emocije. Retrogradni ciklus je tu kako bi nas upozorio, promijenio i usmjerio na pravi put. Zato težite dobrim promjenama i usavršavajte svoje biće na emotivnom i duhovnom planu. Mars uskoro ulazi u vaš znak Zodijaka, zato je važno da pametno iskoristite svoju energiju.

lovesensa.rs

49 HEMP RUKSACI

NOVI MODELI ! - RUKSACI OD KONOPLJE

Kvalitetni, atraktivni i jedinstveni!

Izrazite svoj nesputani duh i ekološku svijest najkvalitetnijim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i vi, nikada dosadan, nikada običan – stilski jedinstven!

Veliki izbor, obilje boja!

Svaki Himalayan 100% Hemp ruksak je jedinstven, napravljen od eko konoplje, ručno rađen u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

Cijena: 199 kn - Izaberi svoj ruksak OVDJE

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here