Foto: pixabay.com

Prvi dan vladavine Ovna označio je početak astrološke nove godine, a tri znaka Zodijaka imat će najviše sreće. Provjerite jeste li vi među njima.

atma.hr – 78
Početak proljeća možemo smatrati drugom novom godinom. Ono što ovo proljeće u astrološkom smislu čini jedinstvenim je to što će Saturn prijeći u buntovnog Vodenjaka 21. ožujka/marta u 23:58.

U tom znaku ostat će u svojoj retrogradnoj fazi do svibnja/maja, a ponovo će ući u Jarca kasnije u srpnju/julu. Ovo će biti vrlo zanimljiv period.

Ovan: Proslavite svoj solarni povratak i novi početak

Sretan rođendan, Ovnovi. Očekuje vas još jedno čarobno putovanje oko Sunca. Iza vas je jedna vrlo zanimljiva godina, a tijekom vaše vladavine uspjet ćete obuzdati strahove i pronaći mir. Tijekom vaše sezone očekuje se stelijum Jarca koji se odvija na nebu. Vi i Jarac ste kardinalni horoskopski znakovi, tako da će se vaše Sunce boriti više protiv Jupitera i Plutona.

Međutim, s obzirom na trenutno pozicioniranje ovih nebeskih tijela – u vašoj ambicioznoj 10. kući karijere, bit ćete spremni za predstojeće promjene – bez obzira odlučujete li se na promjene na poslu ili ljubavnom planu. Saturnov prelazak u Vodenjaka mogao bi na početku biti vrlo čudan, posebno u pogledu vaših društvenih sfera i osjećaja pripadnosti.

atma.hr – 39

Lav: Fokusirajte se na ljubav

Trebali bi biti ponosni na sebe, dragi Lavovi. Sunce se nalazi u vašoj devetoj kući obrazovanja i istraživanja. Želite nove informacije. Koristite vrijeme kod kuće da upišete neki tečaj i unaprijedite sebe. Ovan je vatreni znak pa sada može doći do pojačane impulzivnosti. Ali vi ćete se lako s tim izboriti. Mars i Saturn su se prebacili u Vodenjaka, što donosi promjene u vašem partnerskom sektoru, tako da ste spremni baviti se poslom.

Mars i Saturn su se prebacili u Vodenjaka, što znači promjene u vašem partnerskom sektoru, tako da se nadam da ste spremni fokusirati na ljubav. Ako ste zainteresirani, učinite to službeno; ako dugo niste u njemu, vrijeme je da krenete dalje.

Strijelac: Osjećate se strastveno i nadahnuto

Dragi Strijelci, period Ovna vam donosi romantiku, kreativnost, obitelj, umjetničku inspiraciju i opće priznanje. Sunce je u vašoj petoj kući i donijet će vam sreću u ljubavnom životu.

Kada se Mars i Saturn nađu u Vodenjaku dolazi do znatiželje, misaonog procesa i želje za zajednicom. Očekuju vas snažne promjene i spremni ste da ih prihvatite.

lovesensa.rs

atma.hr – 78
1 KOMENTAR

  1. ja sam Ovan i, vjerujte mi, “čudno” je moje srednje ime. kad mislim da ne može biti čudnije, život me uvijek i iznova iznenadi. hihi.. ma volim ja njega.. a voli i on mene. 🙂

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here