Foto: pixabay.com

Mnogi Blizanci će biti radoznali i upustit će se u avanture u travnju/aprilu. Ipak, kada se pojavi srodna duša znat ćete da je to ona. Pratite znakove ljubavi koje vam šalje Univerzum.

atma.hr – 78
Kvadrat Urana i Saturna donosi veliku transformaciju ovog travnja/aprila. Još u prvom tjednu Mars se spaja sa Saturnom i motivira nas da budemo odlučni i posvetimo se vrijedno svojim aktivnostima.

U travnju/aprilu će na emotivnom planu vladati harmonija. Bit ćete iskreni prema sebi i drugima, ispravljamo stare greške i pokazujemo empatiju.

Na ljubavnom planu veliku ulogu imat će Sunce i Venera koji su povezani većim dijelom ovog mjeseca. Mlad Mjesec u Ovnu nas poziva da stvaramo budućnost kakvu želimo.

Vrijeme je za promjene, nove ljubavi i priliku da okrenete novu stranicu vašeg života.

atma.hr – 75Ovan

Prva dva tjedna u mjesecu bit će zlatna za slobodne Ovnove. Sunce i Venera kretat će se u vašoj prvoj kući tijekom većeg dijela mjeseca i donose vam snažnu sreću.

Ove dvije planete vam daju neodoljiv šarm kojim privlačite, kao i procvat nove veze.

Očekuje vas dobro poznanstvo, a do 26.04. Venera će biti u konjunkciji s Merkurom što donosi povoljnu energiju u polje komunikacije.

Rak

Kako Mars ulazi u vašu 1. kuću i kreira u 8. kući trigon s Jupiterom, osjetit ćete poziv za širenje energije ljubavi i povratak zajedništvu.

Jupiter vam donosi radost, obilje i romantičnu energiju, ali i podsjetnik da pružite drugima šansu.

Koristite ovu moć da nadahnete druge, ali i da se povežete sa novim ljudima i stvorite šansu za romansu punu sklada i ugodnih emocija.

atma.hr – 39

Blizanci

Mars i Jupiter pravi trigon u 1. i 9. kući sredinom mjeseca. Očekuje vas poticaj sreće i poznanstvo s osobom koja vas može potaknuti na duhovni razvoj i prenijeti vam razna znanja.

Promijenit ćete način na koji promatrate sebe i stječete više samopouzdanja.

Mnogi Blizanci će biti radoznali i upustit će se u avanture u travnju/aprilu. Ipak, kada se pojavi srodna duša znat ćete da je to ona.

Pratite znakove ljubavi koje vam šalje Univerzum.

lovesensa

32 OSTVARI SVOJE NEOGRANIČENE SPOSOBNOSTI

OSTVARI SVOJE NEOGRANIČENE SPOSOBNOSTI

Dr. Joe Dispenza

Kako obični ljudi ostvaruju čudesno

Na temelju brojnih znanstvenih istraživanja i iskustva, dr. Dispenza nas poučava kako da se spojimo s frekvencijom univerzalne svijesti, pokrenemo i uravnotežimo svoja energetska središta, oslobodimo se prošlosti kroz usklađivanje tijela s novim umom i kreiramo novu stvarnost mijenjajući energiju u sadašnjem trenutku.

Iskoračite iz fizičkog svijeta i uđite u kvantno polje neograničenih mogućnosti – u kojem možete ostvariti čudesno.

Cijena: 139 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here